Članci poređani po datumu: sreda, 23 maj 2018
Članci poređani po datumu: sreda, 23 maj 2018

Prijave za polaganje "male mature" u osnovnim školama podnose se od 28. maja do 8. juna, ispiti će biti od 18. do 20. juna, preliminarni rezultati 22. juna, a konačna rang lista 28. juna.

Objavljeno u Vesti

JKP "Drugi oktobar" je u saradnji sa Udruženjem čuvara prirodnog i kulturnog nasleđa "Lesovik", organizovalo obilazak Azila za pse, namenjen vrščkim osnovcima.

Objavljeno u Vesti

Izložba Doru Bosioka "Self portrait" biće predstavljena vršačkoj publici u petak 25.maja u Kulturnom centru.

Objavljeno u Kultura

Drugo kolo Banatske šahovske lige grupa Jug je prema očekivanju bilo borbenije od prvog i samo se jedan meč završio nerešenim rezultatom. 

Objavljeno u Vesti

Plesni studio "Millennium" u subotu, 9. juna sa početkom od 19 časova u NP "Sterija" organizuje svoj Godišnji koncert.

Objavljeno u Vesti

Vreme godišnjih odmora uskoro počinje, što za jedan broj sugrađana znači i odlazak u inostranstvo. Svi koji se spremaju da ovog leta krenu na letovanje, trebalo bi da znaju šta je dozvoljeno, a šta nije dozvoljeno da se iznese iz naše i unese u neku drugu zemlju.

Objavljeno u Vesti

Amatersko pozorište "Prozor" nastupiće sa svojom novom predstavom "Srpsko-afrička šljiva" u vršačkom NP "Sterija" u četvrtak 31. maja u 20 časova.

Predsednik Skupštine grada Vršca Nenad Baroš, zakazao je 22. Svečanu sednicu Skupštine grada Vršca za 28. maj, sa početkom u 9 časova.

Objavljeno u Vesti

Vršački Klub ekstremnih sportova "Izazov" (KES "Izazov") poziva sugrađane na otvaranje letnje sezone  kluba "Izazov" na Vršačkom bregu.

Objavljeno u Vesti

Rukometaši vršačke Mladosti pretrpeli su poraz od ekipe Crvene zvezde iz Mokrina. 

Objavljeno u Sportske vesti
Strana 1 od 2