Članci poređani po datumu: petak, 15 jun 2018
Članci poređani po datumu: petak, 15 jun 2018

Vrščanin Veljko Stojanović, dobitnik je nagrade "Kapetan  Miša  Anastasijević"  za  značajan doprinos unapređenju obrazovanja u Vršcu, Banatu i Srbiji.

Objavljeno u Vesti
petak, 15 jun 2018 14:15

Zafir Hadžimanov gostuje u Vršcu

Udruženje makedonaca "Vardar Vršac" i vršački  Gradski muzej, u sredu 20. juna, organizuju književno veče posvećeno književnom radu Zafira Hadžimanova.

Objavljeno u Vesti

Grad Vršac i Visoka škola strukovnih studija za vaspitače "Mihailo Palov" biće domaćini Međunarodnog skupa o darovitima.

Objavljeno u Vesti

Vršački Inline Hokejaški klub "BEARS" boriće se za titulu šampiona Srbije u hokeju na rolerima na takmičenju koje se održava 17. juna u Beogradu.

Objavljeno u Sportske vesti

Ljubitelji kinematografije imaju priliku da u bioskopu Kongresno - muzičke dvorane Centra Milenijum pogledaju nova filmska ostvarenja .

Objavljeno u Kultura

Udruženje Srba Hercegovine u Vršcu organizuje "Zavičajno sijelo" u petak 22. juna,  sa početkom u 19. časova u hotelu "Srbija".

Objavljeno u Vesti

Crveni krst Vršac je  povodom obeležavanja Svetskog dana dobrovoljnih davalaca krvi, organizovao svečanu dodelu priznanja višestrukim davaocima krvi.

Objavljeno u Vesti

Komisija za sprovođenje postupka davanja lokacija na Vršačkom jezeru, raspisala je oglas za sprovodjenje javnog nadmetanja za davanje lokacija određenih Planom lokacija za postavljanje pokretnih i montažnih objekata na «Vršačkom jezeru» u Vršcu, u 2018. godini.

Objavljeno u Vesti