Članci poređani po datumu: utorak, 17 jul 2018
Članci poređani po datumu: utorak, 17 jul 2018

Specijalna bolnica za psihijatrijske bolesti "Dr Slavoljub Bakalović", zahvaljujući donaciji Evropske unije, kroz projekat prekogranične saradnje „Poboljšanje zdravstvene nege u neurologiji i psihijatriji – duži život“ („Improvement of health care in neurology and psychiatry – longer life“) i donacijama Autonomne Pokrajine Vojvodine, sada ima savremeni Dijanostički centar.

Objavljeno u Vesti

Gradski muzej Vršac u sredu 18. jula, organizuje izložbu - Arheološka istraživanja Univerziteta u Ljubljani, Podunavlje (2007 - 2017), autora  prof. dr Predraga Novakovića.

Objavljeno u Kultura

Zavod za ravnopravnost polova je raspisao konkurs za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom, supružnicima i vanbračnim partnerima sa prebivalištem na teritoriji AP Vojvodine koji nemaju stambeni prostor u vlasništvu / suvlasništvu.

Objavljeno u Vesti

Turistička organizacija Vršac, u okviru programa "Leto na jezeru" je tokom prethodnog vikenda, organizovala sportske aktivnosti namenjene deci i omladini.

Objavljeno u Vesti

Gradska uprava Vršca obaveštava sugrađane da je Fond za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima AP Vojvodine otvorio Kancelariju za pružanje informacija o upisu imovine u BiH.

Objavljeno u Vesti

Kulturni centar Vršac večeras 17. jula, organizuje peto jubilarno veče aforizama vršačkog aforističara Zorana Đurovića.

Objavljeno u Kultura

Svečana dodela nagrada za "Najširi osmeh 2018" održaće se u subotu 15. septembra 2018. godine u 11 časova na velikoj bini, koja će biti postavljena na Trgu Svetog Teodora Vršačkog - kod Krsta.

Objavljeno u Vesti

Članovi Streljačkog kluba "Uljma" su na nedavno završenom Prvenstvu Vojvodine  "A" program u Novom Sadu, ostvarili odlične rezultate.

Objavljeno u Sportske vesti
utorak, 17 jul 2018 07:09

Uklonjena divlja deponija u Uljmi

Grad Vršac je u saradnji sa Savetom MZ Uljma i JKP "Drugi Oktobar" organizovao uklanjanje jedne od najvećih divljih deponija u Uljmi.

Objavljeno u Vesti

Gradska biblioteka Vršac u četvrtak 19. jula, sa početkom u 19 časova, organizuje promociju monografije "Jeleni Dunavsko – Karpatskog basena" autora Jovana Bradvarovića.

Objavljeno u Vesti