Članci poređani po datumu: petak, 20 jul 2018
Članci poređani po datumu: petak, 20 jul 2018

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Pančevo od početka nadzora nad groznicom zapadnog Nila, koji je počeo 1. juna, sa teritorije Južnobanatskog okruga prijavljene su četiri obolele osobe. 

Objavljeno u Vesti

Udruženje građana „SELO PLUS“, sa partnerima Gradom Vršac, Turističkom organizacijom Vršac, Javnim Komunalnim Preduzećem  „Drugi oktobar“ organizuju takmičenje pod nazivom “Biramo najuređenije vršačko selo”.

Objavljeno u Vesti

Hemofarm AD Vršac, kao  proizvođač i nosilac dozvole za lek u Republici Srbiji, obavestio je Ministarstvo zdravlja Republike Srbije da je zbog sumnje u kvalitet aktivne supstance valsartan, proizvođača Zhejiang Huahai Pharmaceuticol CO, Kina, doneo odluku o dobrovoljnom povlačenju iz prometa  leka  za hipertenziju “Yanida”.

Objavljeno u Vesti

Da li ste se ikad zapitali šta Vam govore novac ili medalja jedne zemlje? Vrščani i gosti našeg grada imaju priliku da pronađu odgovor na ovo pitanje, u okviru jedne od stalnih izložbenih postavki pod nazivom "Medalje" iz zbirke Gradskog muzeja Vršac. 

Objavljeno u Kultura

U situacijama kada zaposlenom prestaje radni odnos nezavisno od njegove volje ili volje poslodavca zbog prestanka rada poslodavca u skladu sa odredbom čl. 176. st. 1. tač. 5. Zakona o radu, moguća su dva načina prestanka poslodavca – privrednog društva i to: likvidacija privrednog društva i stečaj privrednog društva.

Objavljeno u Vesti

Pesnici VAU "ARS" učestvovali su na manifestaciji "Petrovdanski susreti" u organizaciji Centra za kulturu Opštine Alibunar i Doma Kulture Banatski Karlovac.

Objavljeno u Kultura

Dom učenika srednjih škola u Vršcu objavio je preliminarne rang liste po Konkursu za školsku 2018/2019. godinu.

Objavljeno u Vesti

OFK "Vršac" angažovao je u svoje redove još dva igrača. Reč je o Gluvačević Aleksandrur (21) i  Stankov Nebojši (22).

Objavljeno u Sportske vesti