Članci poređani po datumu: petak, 10 avgust 2018
Članci poređani po datumu: petak, 10 avgust 2018
petak, 10 avgust 2018 13:56

Brojni Vrščani na Bazaru zdravlja

Savet za zdravlje grada Vršca u saradnji sa Domom zdravlja i Crvenim krstom, organizovao je danas Bazar zdravlja, kome se odazvao veliki broj Vrščana.

Objavljeno u Vesti

Štab za vanredne situacije grada Vršca usled aktuelne vremenske situacije, izdao je saopštenje (apel) za javnost.

Objavljeno u Vesti

Pokrajinska vlada je na jučerašnjoj sednici, kojoj je predsedavao potpredsednik Đorđe Milićević, donela Odluku o dodeli bespovratnih sredstava porodicama u kojima se rodi treće ili četvrto dete za rešavanje stambenog pitanja ili za unapređenje uslova stanovanja na teritoriji AP Vojvodine za 2018. godinu.

Objavljeno u Vesti
petak, 10 avgust 2018 10:38

"Bjesovi" stižu u Vršac

Koncert muzičkog benda "Bjesovi" u Vršcu, biće održan u subotu 15. septembra u vršačkom Domu omladine (DOV).

Objavljeno u Kultura

Klub sportskih ribolovaca "Profi Ribolovac" 9. septembra na Gradskom jezeru organizuje tradicionalni 15. "Vršački kotlić". Kako je najavljeno, i ove godine, takmičari će pripremati riblju čorbu i lovački gulaš.

Objavljeno u Vesti
petak, 10 avgust 2018 09:10

Na pozitivnoj listi 68 novih lekova

Vlada Srbije usvojila je novu pozitivnu listu lekova na koju je stavljeno 68 medikamenata, rekla je v.d. direktora Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje Sanja Radojević Škodrić.

Objavljeno u Vesti

Udruženje paraplegičara i kvadriplegičara "Parakvad VŠ" iz Vršca objavilo je na svom zvaničnom web portalu, informaciju vezanu za popuste, na koje osobe sa invalideitetom (OSI) imaju zakonsko pravo u Republici Srbiji.

Objavljeno u Vesti

Kulturni centar Vršac u saradnji sa Ambasadom Kraljevine Norveške u periodu od 14. do 17. avgusta, u prostoru Doma vojske, organizuje Dane norveškog filma.

Objavljeno u Vesti

Projekcija filma "Niko me neće pronaći" iz 2016. godine (Režija: Eđidio Eroniko) zakazana je za večeras 10. avgust od 20 časova u Domu vojske.

Objavljeno u Kultura