Članci poređani po datumu: utorak, 14 avgust 2018
Članci poređani po datumu: utorak, 14 avgust 2018

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vršcu danas je održao konferenciju za novinare na kojoj su bezuslovno podržali predsednika Aleksandra Vučića i politiku koju sprovodi.

Objavljeno u Vesti

Razlika u roditeljskom dodatku za drugo, treće i četvrto dete, roditeljima će biti isplaćena do kraja godine, rekao je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević.

Objavljeno u Vesti
utorak, 14 avgust 2018 10:43

"Mač u kamenu" na Vršačkom bregu

Klub ekstremnih sportova "Izazov" iz Vršca, u okviru programa Forest Cinema, u subotu, 18. avgusta od 20 sat, organizuje projekciju filmova "Mač u kamenu".

Objavljeno u Vesti

Muzička škola "Josif Marinković" u saradnji sa vršačkim Gradskim muzejem i Crvenim krstom Vršac, organizuje Međunarodni intenzivni kurs saksofona,u periodu od 24. do 28. avgusta.

Objavljeno u Kultura

Kulturno umetničko društvo "Vinogradar" iz Gudurice u saradnji sa Gradom i Turističkom organizacijom Vršac, i uz podršku Pokrajine, od 24. do 26. avgusta organizuje 17. Međunarodni etno festival "Zlatna jesen".

Objavljeno u Kultura
S obzirom na to da se susedi Rumuni dugo već bore se sa afričkom kugom, zaraznom bolešću koja napada svinje, kao i zbog boljazni da se bolest proširi i u Srbiji, Ministarstvo poljoprivrede oformilo je Nacionalni krizni centar koji prati situaciju u Rumuniji i preduzima mere predostrožnosti.
Objavljeno u Vesti
utorak, 14 avgust 2018 08:07

Prijavite se za humanitarni "Kvizazov"

Udruženje Eduakcija u saradnji sa Unijom studenata i KES "Izazov" u petak 17. avgusta, od 18 časova u letnjem klubu Izazov, na Vršačkom bregu, organizuje humanitarni Kvizazov.

Objavljeno u Vesti

Kulturni centar Vršac u saradnji sa Ambasadom Kraljevine Norveške u periodu od 14. do 17. avgusta, u prostoru Doma vojske, organizuje Dane norveškog filma.

Objavljeno u Kultura