Članci poređani po datumu: petak, 17 avgust 2018
Članci poređani po datumu: petak, 17 avgust 2018

JKP "Drugi oktobar" obaveštava korisnike da će noćas doći do prekida u vodosnabdevanju.

Objavljeno u Vesti

Pokrajinski sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova raspisao je Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava udruženjima građana/udruženjima žena  za finansiranje projekata u oblasti ravnopravnosti polova, sa ciljem unapređenja položaja žena i ravnopravnosti polova u AP Vojvodini.

Objavljeno u Vesti

Specijalna bolnica za psihijatrijske bolesti "Dr Slavoljub Bakalović" iz Vršca je u okviru projekta "Deinstitucionalizacija kroz zaštićeno stanovanje", u prostorijama Centra za mentalno zdravlje Vršac organizovala "Kulinarsku radionicu" koja je jedan od koraka ka osposobljavanju korisnika za samostalni život u Kući zaštićenog stanovanja.

Objavljeno u Vesti

Udruženje paraplegičara i kvadriplegičara "Parakvad VŠ" uručilo je nova invalidsta kolica Školi za osnovno i srednje obrazovanje "Jelena Varjaški", koja su kupljena zahvaljujući akciji "Sakupi humani čep", u kojoj učestvuje veliki broj Vrščana

Objavljeno u Video

Prema podacima objavljenim na sajtu Agencije za restituciju, do sada je starim vlasnicima ili naslednicima u Vršcu je vraćeno je 32 objekta.

Objavljeno u Vesti
petak, 17 avgust 2018 08:15

Uklonjena divlja deponija u Potpornju

Grad Vršac i JKP "Drugi Oktobar" u saradnji sa Savetom MZ Potporanj, organizovao uklanjanje jedne od najvećih divljih deponija u ovom selu.

Objavljeno u Vesti

Kulturni centar Vršac u okviru manifestacije Vršačko kulturno leto, u periodu od 20. do 26. avgusta, organizuje brojne programe u centru Vršac.

Objavljeno u Kultura
petak, 17 avgust 2018 08:02

"Jazz quintet" nastupa u centru Vršca

Džez sastav "Jazz quintet" nastupiće u Vršcu, u okviru programa "Vršačko kulturno leto" u nedelju, 19. avgusta .

Objavljeno u Kultura