Članci poređani po datumu: utorak, 07 avgust 2018
Članci poređani po datumu: utorak, 07 avgust 2018

Legende vršačkog rokenrola iz zemlje i inostranstva nastupaju u Vršcu, povodom ovogodišnje proslave jubileja 55 godina R`N`R u našem gradu.

Objavljeno u Kultura

Građani i advokati više ne moraju da dolaze u Upravni sud ili da poštom šalju tužbu kako bi pokrenuli upravni spor, jer je to sada moguće uraditi putem aplikacije "eSud", koja omogućava besplatno elektronsko pokretanje i vođenje upravnog spora, istakla je ministarka pravde Nela Kuburović.

Objavljeno u Vesti

Pionirska selekcija OFK Vršac, takmičiće se u Kvalitetnoj ligi Vojvodine.

Objavljeno u Sportske vesti

Drugi Međunarodni festival kamerne muzike u Vršcu biće održan u periodu od 30. avgusta do 2. septembra, a na dan otvaranja, u četvrtak 30. avgusta od 20 časova, u Kongresnoj dvorani Centra Milenijum, biće održan koncert pod nazivom "Ritam slovenske duše".

Objavljeno u Vesti

Vršački Klub ekstremnih sportova "Izazov" tokom avgusta i septembra, zbog velikog interesovanja sugrađana, organizuje još dve atraktivne akcije - spusta kanuima i kajacima niz reku Karaš.

Objavljeno u Sportske vesti

Projekcija filma "Idealni grad" iz 2012. godine (Režija: Luiđi Lo Kašo) zakazana je za večeras 7. avgust od 20 časova u Domu vojske.

Objavljeno u Kultura
utorak, 07 avgust 2018 08:15

"Ratovi zvezda" na Vršačkom bregu

Klub ekstremnih sportova "Izazov" iz Vršca, u okviru programa Forest Cinema, u petak i subotu, 10. i 11. avgusta od 21h sa početkom od 21h, organizuje projekciju filmova "Ratovi zvezda — epizoda V: Imperija uzvraća udarac" i "Ratovi zvezda — epizoda VI: Povratak džedaja".

 

Objavljeno u Kultura