Članci poređani po datumu: sreda, 12 septembar 2018
Članci poređani po datumu: sreda, 12 septembar 2018

Pokrajinski sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova raspisao je Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava porodicama u kojima se rodi treće ili četvoro dete, za rešavanje stambenog pitanja ili unapređenje uslova stanovanja.

Objavljeno u Vesti

Tradicionalna manifestacija "Dani berbe grožđa u Vršcu" koja se ove godine organizuje 61. put, brojnim gostima i Vrščanima, ponudiće raznovrsan program, u okviru koga će na Gradskom trgu  nastupiti i Adil Maksutović.

Objavljeno u Video

Humanitarna akcija "Vršačka deca za Magdalenu i Andriju" održaće se u danas 12. septembra sa početkom u 16:30 časova na Gradskom jezeru u Vršcu.

Objavljeno u Vesti

Na predstojećoj tradicionalnoj privredno turističkoj manifestaciji "Dani berbe grožđa"  od 13. do 16. septembra u Vršcu, pored glavnog programa, biće organizovani i brojni preteći događaji na različitim lokacijama u gradu, među kojima su i brojne institucije kulture, ali i Udruženja građana i sportska udruženja.

Objavljeno u Kultura

Gradski Ragbi klub "Vršac" u nedelju 16. septembra organizuje treći "Grožđebalski turnir veterana". 

Hotel V1

Početak turnira zakazan je za 12 časova na Gradskom stadionu.

- Pridružite nam se u proslavi jubileja i uveličajte 25. godišnjicu od osnivanja Gradskog ragbi kluba Vršac. Grk Vršac domaćin je trećeg po redu grožđebalskog ragbi turnira ali pored tradicionalnih veteranskih utakmica, ove godine, po prvi put u istoriji kluba na domaćem terenu, nastupaju naši pioniri protiv vršnjaka iz RK Borac Starčevo. Nakon budućih šampiona, nastupaju veterani GRK Vršac, RK Partizan, selekcija reprezentativaca Srbije, RK Borac Starčevo, temišvarski Ratnici i Vukovi iz Zenice, kažu za portal eVršac, u GRK Vršac".

 

Objavljeno u Sportske vesti
sreda, 12 septembar 2018 09:35

"Bjesovi" za Grožđebal stižu u Vršac

Koncert muzičkog benda "Bjesovi" u Vršcu, biće održan u subotu 15. septembra u vršačkom Domu omladine (DOV).

Zbog povećane potrebe za dodatnim parking mestima tokom trajanja manifestacije Dani berbe grožđa, Gradsko veće dalo je saglasnost na predlog odluke o korišćenju i naplati parkinga na prostoru stare zelene pijace i kod ugostiteljskog objekta Stari Mlin u ulici Đure Daničića, a novac prikupljen od naplate biće doniran u humanitarne svrhe.

Objavljeno u Vesti

Omladinska, kadetska i pionirska selekcija OFK "Vršac" prethodnih dana su odigrale značajne utakmice na svom terenu, ali i na gostovanjima.

Objavljeno u Sportske vesti

Klub sportskih ribolovaca "Profi Ribolovac" organizovao je na Gradskom jezeru tradicionalni 15. "Vršački kotlić".

Objavljeno u Vesti