Članci poređani po datumu: petak, 14 septembar 2018
Članci poređani po datumu: petak, 14 septembar 2018

Najveći politički šljam, koji je celu deceniju na razne monstruozne načine uništavao našu zemlju, a sada se okupio u "Zajeb za Srbiju", juče je na skupu u Vršcu jasno demonstrirao svoju bolesnu želju za vlašću po svaku cenu.

Objavljeno u Vesti

Prema prognozama meteorologa pred nama je pretežno sunčano i toplo vreme  uz slab do umeren dnevni razvoj oblaka. Minimalna temperatura 15, a maksimalna  30 stepeni.

Objavljeno u Vesti

Vršačka Afirmacija Umetnika "ARS" organizovala je književno veče Vršačka Afirmacija Umetnika "ARS" organizovala je književno veče pod nazivom "S unutrašnje strane korica: Sanja Radulović".

Objavljeno u Kultura

Turistička organizacija Vršac u okviru programa 61. Grožđebala organizovala je na Vršačkom bregu (potez kod Vidikovca) tradicionalno druženje "U susret Grožđebalu" sa sugrađanima i gostima Vršca.

Objavljeno u Vesti

Gradski ragbi klub "Vršac" (GRK "Vršac") proslavlja 25 godina postojanja.

Objavljeno u Sportske vesti

Grad Vršac i vršački Gerontološkom centar bili su domaćini stručnog skupa supervizora pod nazivom  „Emocionalna pismenost i emocionalno pismena komunikacija u socijalnoj zaštiti".

Objavljeno u Vesti

Tradicionalna vršačka manifestacija u čast grožđa, vina i vinogradarstva "Dani berbe grožđa" počela je juče, programima na Vršačkom bregu i na Gradskom trgu, a svečano otvaranje 61. "Grožđebala" zakazano je večeras 14. septembar u 21 sat, takođe na Gradskom trgu.

Objavljeno u Vesti
petak, 14 septembar 2018 07:54

OFK "Vršac" sutra dočekuje FK "Omladinac"

Fudbaleri OFK "Vršac" u subotu 15. septembra dočekuju FK "Omladinac" Novi Banovac.

Objavljeno u Sportske vesti