Članci poređani po datumu: petak, 28 septembar 2018
Članci poređani po datumu: petak, 28 septembar 2018

Hemofarm u Vršcu najveći je domaći proizvođač lekova i jedan od najvećih izvoznika. Prošle godine u pogonima te kompanije proizvedeno je 5,5 milijardi tableta, što je novi rekord. Od 2006. godine Stada u Hemofarm investirala oko 300 mil EUR i da je ta kompanija postala regionalni centar Stade za 13 zemalja centralne i jugoistočne Evrope od kojih je osam u EU.

Objavljeno u Vesti
petak, 28 septembar 2018 13:34

Lidl u Vršcu do kraja godine?

Nemački "Lidl", jedan od najuspešnijih trgovinskih lanaca prehrambenim proizvodima u Evropi, uskoro će početi sa radom u Vršcu na mestu stare klanice "Graničar" (ugao ulica Nikole Neškovića (bivša Bitoljska) i Đure Cvejića).

Objavljeno u Vesti

Zaposleni u EJ "Zelenilo" JKP "Drugi oktobar" svakodnevno su angažovani na uređenju grada, tako da su i ove jeseni, uređene vršačke gradske zelene oaze.

Objavljeno u Vesti

JKP "Drugi oktobar" obaveštava sugrađane i svoje korisnike da će zbog havarijske intervencije na vodovodnoj mreži, na uglu ulica Nikole Neškovića i Đure Cvejića, doći će do isključenja vode od 10 časova. 

Objavljeno u Vesti

Odbojkaši vršačkog OK "Banat" u subotu 29. septembra u Centru Milenijum dočekuju ekipu iz Užica.

Objavljeno u Sportske vesti
petak, 28 septembar 2018 07:10

ABA 2 liga: Poraz Vršca na startu sezone

Košarkaši Vršca započeli su sezonu u  ABA2 ligi porazom. 

Objavljeno u Sportske vesti
petak, 28 septembar 2018 06:58

Počela akcija suzbijanja glodara

Odeljenje za komunalne i stambene poslove Grada Vršca obaveštava sugrađane da je na području grada Vršca počela akcija suzbijanja glodara. Kako je najavljeno, akcija će trajati do 20. oktobra.

Objavljeno u Vesti
petak, 28 septembar 2018 06:51

Opaka bakterija uzela život male Milice?

Devetogodišnja Milica Bogdan iz sela Kajtasovo kod Bele Crkve, koja je u nedelju umrla u Opštoj bolnici u Vršcu, zarazila se opasnom i za sada nepoznatom bakterijom koju je najverovatnije dobila nakon što je pila kozje mleko ili vodu sa bunara. Od istog bacila obolela su i njena dva brata N. B. (13) i S. B (6), ali su oni van životne opasnosti i oporavljaju se u Dečjoj bolnici u Tiršovoj, piše portal srbijadanas.com.

Objavljeno u Vesti