Članci poređani po datumu: utorak, 04 septembar 2018
Članci poređani po datumu: utorak, 04 septembar 2018

Gradonačelnica Vršca, Dragana Mitrović danas je u Neradinu, opština Irig, sa predstavnicima još 19 lokalnih samouprava svečano potpisala ugovor za sufinansiranje projekta izgradnje, sanacije i rekonstrukcije vodnih objekata u javnoj svojini i objekata fekalne kanalizacije u vrednosti od 3.781.192,35 dinara.

Objavljeno u Vesti

Kulturni centar Vršac, u saradnji s Ambasadom Finske, organizovao je izložbu inovativnog finskog dizajna koja je otvorena u velikoj galeriji Kulturnog centra Vršac.

Objavljeno u Kultura
utorak, 04 septembar 2018 11:38

Džudo klub "Lokomotiva" odličan u Mostaru

Takmičari vršačkog Džudo kluba "Lokomotiva" su na  Kupu Hercegovine u Mostaru, ostvarili odlične rezultate.

Objavljeno u Sportske vesti

Klub sportskih ribolovaca "Profi Ribolovac" 9. septembra na Gradskom jezeru organizuje tradicionalni 15. "Vršački kotlić". Kako je najavljeno, i ove godine, takmičari će pripremati riblju čorbu i lovački gulaš.

Objavljeno u Vesti

STUP Vršac obaveštava građane i svoje putnike, da  je novi red vožnje stupio na snagu u ponedeljak 3. septembra .

Objavljeno u Vesti

Gradska uprava grada Vršca objavila je na svom zvaničnom web portalu informaciju o prijava prava na nekretninama u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Objavljeno u Vesti

Promocija knjige "Oklevetana književnost", autora Borisa Bulatovića,  zakazana je za večaras 4. spetembar.

Objavljeno u Kultura

Savet za bezbednost saobraćaja grada Vršca je, u saradnji sa Udruženjem "Parakvad VŠ",  povodom početka nove školske godine organizovao doček za đake ŠOSO "Jelena Varjaški", i tom prilikom priredili im malo iznenađenje. .

Objavljeno u Vesti

Pioniri OFK "Vršac" izgubili su, u okviru 2. kola Pionirske lige Vojvodine - grupa Istok, na svom terenu od Železničara iz Pančeva, rezultatom 1:3.

Objavljeno u Sportske vesti