eVršac
eVršac

eVršac

Viši sud u Beogradu izrekao je danas prvostepenu presudu osmorici žandarma povodom napada na braću predsednika Srbije i gradonačelnika Beograda, Andreja Vučića i Predraga Malog, kao i još dvojicu pripadnika vojne policije tokom Parade ponosa 2014. godine.

Kandidat za direktora filijale "B" Poreske uprave Vršac je poreski inspektor Marica Sabo, nezvanično saznaje prvi vršački informativni portal eVršac.

Direktor filijale "B" Poreske uprave Vršac Rajko Guteša naredne nedelje biće razrešen sa ove funkcije, nezvanično saznaje prvi vršački informativni portal eVršac.

Aktivisti Srpske napredne stranke, iz 4. mesnog odbora, kao i novoizabrani članovi saveta Mesne zajednice "Bratstvo jedinstvo", u susret novoj budžetskoj godini, obišli su lokacije na teritoriji svog mesnog odbora i sa sugrađanima razgovarali o rekonstrukcijama i uređenju ovog dela grada u toku 2018. 

Kompanija "Swisslion", posle zatvaranja gradilišta na lokaciji "Vršačkih vinograda" ka Mesiću, dostavila je nedostajuću dokumentaciju i konačno ispoštovala zakonsku proceduru, te može da nastavi gradnju. Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović oštro je kritikovala opoziciju koja zloupotrebljava privredu i privrednike kako bi neistinama nastavila da nanosi štetu našem gradu.

Vlasnici renomiranog restorana Etno kuća "Dinar", koji je jedan od savremenih brendova Vršca, uputili su javnu zahvalnost posloviđama i radnicima "Gasovoda" komunalnog preduzeća "Drugi Oktobar".

Prostorije Srpske napredne stranke u Vršcu ove godine bile su male za mnogobrojno članstvo, funkcionere, ali i veliki broj prijatelja iz kulturnog, javnog i privrednog života grada koji su domaćinima želili da čestitaju na uspešnom periodu između dve slave i požele dalji napredak na svim poljima.

Branko Malović je jedan od najboljih, ako ne i najbolji koordinator Izvršnog odbora Srpske napredne stranke u Srbiji. On je pokazao to na mnogo primera, dobijao je teške zadatke i pokazao da ume da organizuje i da je dobar saradnik svakome ko vodi teritorijalnu organizaciju stranke, rekao je Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora SNS, tokom današnje posete južnom Banatu.