eVršac
eVršac

eVršac

Obaveštenje o zatvaranju hotela "Villa Breg", objavljeno na internet prezentaciji ovog objekta, podstaklo nas je da se lično obratimo Milanu Popoviću sa par pitanja, jer je vreme da se neke stvari objasne i obelodane. 

Novi direktor Enološke stanice biće Nenad Baroš. Njegovo postavljenje očekuje se naredne nedelje, odmah po sednici Upravnog odbora. Sada već bivša direktorka Stana Dimitrijević biće smenjena uprkos brojnim neuspešnim manipulacijama i pokušajima da ostane.

Mlin u Straži danas je ruina u privatnom vlasništvu Milana Popovića. Tužno. A nekada je izgledao kao na slici.

Severina, dok je bila u ljubavi sa Milanom Popovićem, sa kojim ima i sina, od njega je naplaćivala sve svoje troškove i prohteve. "Blic" je imao uvid u papire na kojima se jasno vidi spisak pevačicinih troškova sa sve sumom koliko su je koštali, a sve sročeno na adresu Popovića da bi joj dao novac za sve to.

Srpska napredna stranka, koja konstantno teži ka boljem, razmatra smene članova Gradskog veća za privrednu i obrazovanje, nezvanično saznaje portal eVršac.

Aleksandar Vuksanović - Aca Lukas, priprema spektakl neviđenih razmera za jubilarne 60. Dane berbe grožđa. Očekuje se više desetina hiljada posetilaca, potvrđeno je portalu eVršac.

Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, pevaće u Vršcu za jubilarne 60. "Dane berbe grožđa", u narodu poznatije kao "Grožđebal", koji se tradicionalno održava treće nedelje u septembru, nezvanično saznaje portal eVršac.

Privremena mera kojom je odlučeno da će Aleksandar (5) nedelju dana živeti s majkom, a nedelju sa ocem je ukinuta.