eVršac
eVršac

eVršac

Da je Sterija živ pisao bi, upravo u Vršcu, nastavke svojih komedija, ali na sasvim novi, moderan, politički način. I ponovo, inspiracija bi mu bili Vrščani, koje je tiho promatrao i napisao najveća komedigrafska srpska književna dela.

Vojvođanski policijski sindikat (VPS) oglasio se saopštenjem povodom protesta Vojnog i Policijskog sindikata koji bi trebalo da bude u subotu u 14 sati ispred zgrade Predsedništva Srbije. Saopštenje prenosimo u celosti:

Alili Amdi je ovu radnju voleo više od života!

Pokušaj politizacije smene Dragane Rakić, odbornice DS u vršačkom parlamentu, sa mesta rukovodioca Zavičajnog odeljenja u Gradskoj biblioteci Vršac, nakaradno medijski predstavljen iz isključivo njenog ugla u dnevnom listu "Danas", sada dobija sasvim druge obrise.

Srpska napredna stranka ostvarila je apsolutnu pobedu na izborima za Savete Mesnih zajednica.

Milan Popović, privatni preduzetnik iz Vršca, poznat u javnosti kao bivši Severinin muž, nastavlja da omalovažava i vređa Srpsku naprednu stranku i medije koji nisu u njegovom vlasništvu.

Visoka delegacija Vlade Srbije, premijerka Ana Brnabić i ministri Branislav Nedimović i dr Nenad Popović, ukazaće sutra veliku čast Vršcu i Vrščanima. 

Odeljenje za urbanizam gradske uprave u Vršcu izdalo je nalog firmi Rodoljuba Draškovića da ukloni nelegalno sazidani objekat na putu ka Mesiću. Razloga je više, nezvanično saznaje portal eVršac.