eVršac
eVršac

eVršac

Dramska sekcija vršačke Gimnazije "Borislav Petrov Braca" juče je ostvarila neverovatne rezultate!

Etno sajam ženskog stvaralaštva zakazan je za sutra 26. mart, sa početkom od 17 časova u foajeu Kongresno - muzičke dvorane Centra Milenijum.

Vršački Klub malog fudbala "Forum" u nedelju 26. marta, sa početkom od 19.30h, u Centru Milenijum, dočekuje "Hajduk" iz Kule.

Uprkos brojnim apelima nadležnih, da Gradski stadion isključivo bude mesto okupljanja sportista i mesto sportskih aktivnosti, nesavesno i vandalsko ponašanje pojedinaca i dalje je prisutno.

Letnje računanje vremena počinje noćas (u noći između subote i nedelje) kada časovnike sa 2.00 h treba pomeriti na 3.00 h.

Odbojkaši Banata u nedelju 26. marta, u Centru Milenijum od 17 časova, igraju važnu utakmicu sa ekipom Mladosti iz Nove Pazove.

Udruženje Vršački književni klub promovisao je najnoviji zbornik dečjih radova "Literarne staze" u Gradskoj biblioteci.

Grad Vršac, Udruženje ratnih vojnih invalida Grada Vršca, predstavnici pokrajinskih i republičkih organa, predstavnici Ministarstva odbrane, policije i porodice nastradalih, povodom obeležavanja Dana sećanja na žrtve bombardovanja, položili su vence na spomenik "Lala" u Malom parku kod Gerontološkog centra, u znak sećanja na žrtve NATO bombardovanja.