eVršac
eVršac

eVršac

Novi sinhronizovani film "Deda Mraz i kompanija" na repertoaru bioskopa Kongresno muzičke dvorane Centra Milenijum je u petak 22. decembra u 17:00 h.

Muzička škola "Josif Marinković" iz Vršca organizuje dva tradicionalna Novogodišnja koncerta.

Centar Milenijum u nedelju 17. decembra u vremenu od 11 do 13 časova, organizuje "Dan dečje igre" u okviru koga će, uz bogat program mađioničara i žonglera, biti otvoren i Hoverboard Park.

Gradska  uprava Grada Vršca obaveštava sva zainteresovana fizička i pravna lica da će se javno nadmetanje za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji Grada Vršca organizovati 27. i 28. decembra  u velikoj sali Gradske kuće, sa početkom u 8 časova.

Novi 3D, animirani, sinhronizovani film "Ferdinand" na repertoaru bioskopa Kongresne dvorane Centra Milenijum je u četvrtak 21. decembra u 19h i u petak 22. decembra u 19h.

Republički fond zdravstvenog osiguranja, Filijala za Južnobanatski okrug sa sedištem u Pančevu, Ispostava Vršac , poziva osiguranike, koji još uvek nisu preuzeli svoje kartice zdravstvenog osiguranja, da iste mogu preuzeti u prostorijama RFZO Ispostava Vršac, u ulici Đure Jakšića broj 1  svakog radnog dana u vremenu od 7.30 do 15.30 časova.

Klub Izazov u saradnji sa vršačkim udruženjem Eduakcija i uz podršku vršačkog Crvenog krsta i udruženja Dobro delo i Osmeh na dar, u nedelju 17. decembra od 17 časova, organizuje Humanitarni kviz.

Sinhronizovani film "Meda Pedington 2" na repertoaru bioskopa Kongresne dvorane Centra Milenijum je u četvrtak 21. decembra u 17 časova.