eVršac
eVršac

eVršac

JKP "Drugi oktobar" u suboru 29. aprila organizuje akciju "Dan otvorenih vrata u Azilu za pse"

Privredna komora Vojvodine (PKV) i Asocijacija industrijskih gasara Srbija (SIGA) potpisale su Sporazum o saradnji, u PKV čime je unapređena dosadašnja međusobna saradnja u oblasti proizvodnje, prometa i bezbednog korišćenja industrijskih gasova.

Upotreba solarijuma trebalo bi do kraja 2017. godine da bude zabranjena mlađima od 18 godina, najavljuju iz Ministarstva zdravlja.

Nakon četiri godine rada na projektu "Vršačka šunka" istoimeno udruženje u Vršcu pre dve godine dobilo je rešenje o zaštiti oznake geografskog porekla za vršačku šunku.

Tradicionalno 11. po redu takmičenje u preletu paraglajderom, "Vršac open"počinje sutra, 28. aprila i trajaće do 2. maja.

Okružno prvenstvo u streljaštvu za osnovne i srednje škole južnog Banata, održano je u OŠ "Dositej Obradović" uz tehničku i materijalnu podršku (u vidu strelišta) Streljačkog kluba "Uljma"

Prvi Festival zanatskog piva u Beloj Crkvi biće održan 29.-30.aprila u nekadašnjoj fabrici "Pobeda". Učestvovaće sedam pivara iz Beograda, Novog Sada, Zemuna i Ritiševa, očekuje se odgovor od još jedne pivare. Prvog dana koncert će održati "Hornsman Coyote" a druge večeri bend "Slide Ride".

Vršački Klub malog fudbala "Forum" u subotu 29. aprila, igra derbi utakmicu za ulazak u Prvu ligu sa KMF "Internacional" iz Novog Sada.