eVršac
eVršac

eVršac

Firma "Taurus Agro Konsalting"Taurus" iz Vršca  u okviru "Vinofesta" danas, 17. marta sa početkom od 11 časova u hotela "Srbija" u kongresnoj sali organizuje  stručni seminar o primeni  biostimulatora

Odbojkašice vršačkog ŽOK "Banat" u nedelju 18. marta dočekuju ŽOK "Dunav".

Poljoprivredna škola Vršac organizovala je Savetovanje namenjeno individualnim proizvođačima vina i jakih alkoholnih pića.Poljoprivredna škola Vršac uorganiyovala je Savetovanje namenjeno individualnim proizvođačima vina i jakih alkoholnih pića.

Tradicionalno takmičenje u preletu paraglajderom "Vršac open 2018" zakazan je za 28. april, i kako je najavljeno trajaće do 2. maja.

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke opreme i sistema za navodnjavanje i opreme za poboljšanje vodnog, vazdušnog i toplotnog režima biljaka na teritoriji AP Vojvodine u 2018.godini.

Kulturni centar Vršac objavio je rezultatae Gradske smotre recitatora "Pesniče naroda mog".

Tradicionalna vršačka vinarska manifestacija "Vinofest" otvorena je danas u u hotelu "Srbija". Ovogodišnji,  13. Međunarodni festival vina "Vinofest" okupio oko 50 izlagača iz zemlje i inostranstva.

Gradska uprava Vršac obaveštava sve zainteresovane pčelare koji su članovi društva pčelara "Vršac", da je grad Vršac u saradnji sa Pokrajinskom vladom obezbedio besplatne lekove za pčele.