Došao iz Švedske, poginuo u Vršcu

Došao iz Švedske, poginuo u Vršcu

Autor :  Jelena J.Baljak, novosti.rs avg 17, 2017

U saobraćajnoj nesreći, koja se u sredu oko dva sata posle ponoći dogodila kod Vršca, poginuo je motociklista Kristofer Adam (23), rodom iz sela Markovac. Kako saznajemo, mladić je u toku vožnje izgubio kontrolu nad svojim motorom, marke BMV, sleteo s puta i udario u poslednju kuću na izlazu iz grada prema Gudurici. Hitna pomoć ga je s teškom povredom vrata prebacila u vršačku bolnicu, gde je ubrzo preminuo.

Kako nezvanično saznajemo, kobne večeri Adam se vraćao u Markovac iz Vršca, gde je bio sa društvom. Nije bio u alkoholisanom stanju, a u trenutku nesreće imao je kacigu na glavi. Kontrolu nad vozilom je najverovatnije izgubio zbog neprilagođene brzine. Od siline udara motociklista je odleteo pet metara od mesta nesreće, dok je motor probio kapiju i upao u dvorište kuće, u koju se zakucao.

Nesrećni mladić je, inače, živeo u Švedskoj, odakle je u rodni Markovac došao na odmor. U Srbiju je, prevalivši više od 2.000 kilometara, doputovao upravo motorom, na kom je i poginuo. Ovih dana trebalo je da se na isti način vrati nazad.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije