Poklon predstava za decu: "Drama-lama, novogodišnja zavrzlama"

Poklon predstava za decu: "Drama-lama, novogodišnja zavrzlama"

Autor :  jan 11, 2017

Narodno pozorište "Sterija" povodom 211 godina od rođenja Jovana Sterije Popović, u petak 13. januara, sa početkom od 11 časova, za svoju najmlađu publiku, organizuje poklon predstavu - "Drama-lama, novogodišnja zavrzlama". Ulaz na predstavu je besplatan.

"Drama-lama, novogodišnja zavrzlama" je vesela igra, prepuna nestašluka i iznenađenja, nastala u kombinaciji pozorišta za decu i dečijeg pozorišta. U takvom spoju nikada ne izostaju dobra energija, zabava ali i međusobna edukacija između odraslih i dece. Ono što neka deca uspevaju da izvedu na sceni, nedostižno je i vrhunskim glumcima - to je prirodnost igre kroz spontanost i čistu emociju koja ih vodi od početka do kraja.

Ova predstava broji 10 songova koje je komponovao Momir Cvetković, a podržana je od strane Akro-dens studija "Superstar", tako da na pojedinim izvođenjima ima više od 50 učesnika!
Reč je o nestašnoj dečijoj družini koja na pidžama žurci, uoči dolaska Deda Mraza napravi niz nestašluka.

Posećuju ih tom prilikom najrazličitiji likovi iz mašte, ali i iz istorije sa ciljem da ih pouče da se greške dešavaju jer svi grešimo, ali da izlaz postoji. Da li će nestašni mališani uspeti da razumeju poruke koje im donose Vremenko, Lepa Cveta, Janko Halabura (koji nema pojma ko je uopšte Deda Mraz), Vrana, Sova i Strašilo, dođite u društvu onih koje volite i otkrijte sami.

 

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije