Sutra otvaranje bioskopa na otvorenom - Forest Cinema!

Sutra otvaranje bioskopa na otvorenom - Forest Cinema!

Autor :  jun 02, 2017

Klub ekstremnih sportova "Izazov" iz Vršca, u subotu 3. juna, sa početko od 21 sat, otvara novu sezonu programa Forest Cinema.

Forest Cinema je mali bioskop na otvorenom, koji se nalazi na adresi Kluba ekstremnih sportova "Izazov", Topovski put bb.

Prve večeri programa na repertoraru je film "What We Do in the Shadows".

O filmu "What We Do in the Shadows"

Taman kad smo mislili da su filmovi o vampirima odavno izgubili originalnost, stiže jedan sasvim nov pogled na žanr- vampirska komedija u stilu pseudo dokumentarca- „Šta radimo sakriveni“. Vampiri u ovom filmu ne svetlucaju, niti očaravaju tinejdžerke širom sveta. Oni plaćaju kiriju, svađaju se oko toga ko će da opere sudove, i pokušavaju da se spreme za izlazak uz sve poteškoće koje dolaze sa nemanjem odraza u ogledalu. I naravno, u otvorenom su konfliktu sa lokalnom bandom vukodlaka. Od dobrog starog slepstika, preko suptilnih glumačkih grimasa i britke satire, ovaj film obiluje komičnim elementima od kojih ćete se držati za stomak od smeha. Kada bismo ovaj film opisivali jednom rečju, rekli bismo jednostavno- urnebesan.

Dodatne informacije o aktivnostima Kluba i o projekcijama u okviru Forest Cinema, dostupne su na brojevima telefona 069 191 29 35 i 063 831 79 40

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije