Vesna Zlatičanin nova v.d. direktorka Gradske biblioteke

Vesna Zlatičanin nova v.d. direktorka Gradske biblioteke

Autor :  avg 23, 2017

Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informianje i odnose sa verskim zajednicama dao je saglasnost da se za vršioca dužnosti Gradske biblioteke u Vršcu imenuje Vesna Zlatičanin, koja je već rukovodila ovom ustanovom kulture i koja u njoj radi duži niz godina.

Gradska biblioteka u Vršcu je institucija sa dugogodišnjom tradicijom u ispunjavanju svoje misije zadovoljavanja kulturnih i obrazovnih potreba građana u sredini u kojoj su prisutne i druge značajne institucije kuture i čije je delovanje dovelo do toga da Vršac kao grad u celini postane značajan kulturni centar u zemlji.

Biblioteka raspolaže fondom od preko 200 000 monografskih i serijskih publikacija. U mogućnosti je da pruži na raspolaganje svojim korisnicima bogat fond stare i tekuće periodike, fond dečje knjige, stručnu literaturu iz raznih oblasti znanja, referensnu zbirku, popularnu stranu i domaću književnu produkciju i zavičajnu građu iz fonda Banatika.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije