Dečji mjuzikl "Sanjalica Anja" oduševio vršačke mališane

Dečji mjuzikl "Sanjalica Anja" oduševio vršačke mališane

Autor :  sep 19, 2017

Pretpremijera dečjeg mjuzikla "Sanjalica Anja" u produkciji Vršačke afirmacije umetnika "ARS" održana je tokom Grožđebala u sali Kulturnog centra Vršac. Predstava je bila poklon deci korisnika Centra za socijalni rad i deci iz udruženja "Parakvad" Vršac.

Devojčica Anja (Olga Nazarčić), njena luckasta tetka Ceca (Sonja Radosavljević) i lutke Anja, Crnče i Zuba Kinez (čiji je dizajner i kreator Vesna Stojanović) poveli su decu na imaginarno edukativno putovanje kroz muzičke pravce, prkoseći dosadi, neznanju i jednoličju koji vrebaju iza svakog ugla naše svakodnevice.

Songovi prijemčivi uhu već na prvo slušanje (čiji su tvorci teksta Sonja Radosavljević i Verica Preda PreVera, a muzički realizatori Nikola Matić, Natalija Rosić i Miloš Dobrosavljević), koreografija koja proslavlja mladalaštvo kroz pokret (čiji je tvorac Ivana Ivanovska), veseli kostimi („Lola Fashion“) i bajkovita scenografija (Vladimir Radovanović, Lazar Nikolić), zasenila je mnogobrojne mlade goste, izmamljujući im osmehe i pažnju koja je trajala do samog završetka ove magične tetarsko-muzičke čarolije i učinila da neka pitanja „crvići“ konačno nađu odgovore u malim radoznalim glavama.

- Bilo je ovo veče na kome je VAU "ARS“"opravdao jedan od razloga svog postojanja kao zasad oaze radosti i znanja za buduće velikane, upućujući toplu zahvalnost prijateljima realizacije mjuzikla. Uskoro dolazi i premijera da odgovori na kulminaciju radosnih nestrpljenja, kažu u VAU "ARS".

 
 
Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije