"Emoji" u bioskopu Centra Milenijum

"Emoji" u bioskopu Centra Milenijum

Autor :  sep 20, 2017

Na repertoaru bioskopa Kongresno-muzičke dvorane Centra Milenijum u petak 22. septembra u 18 h prikazivaće se animirani film "EMOJI".

Sakriven duboko između tekstualnih aplikacija nalazi se Tekstopolis, užurbani grad u kome žive svi vaši omiljeni emotikoni nadajući se da će jednog dana upravo njih za korišćenje izabrati vlasnik mobilnog. U tom svetu, svaki emotikon ima samo jedan izraz lica – osim Đure, veselog emotikona koji je rođen bez filtera pa zbog toga na mnogo više načina može da izrazi svoje trenutno raspoloženje. Odlučan u nameri da postane “običan” kao i ostali emotikoni, Đura će zatražiti pomoć svog najboljeg prijatelja snalažljivog Baci Petra i poznate razbijačice šifri Buntovnice.

Njih troje zajedno će otići na epsko putovanje kroz niz telefonskih aplikacija kako bi pronašli kod kojim će pokušavati da “poprave” Đuru. Ali kada samom telefonu zapreti mnogo veća opasnost, sudbina svih emotikona zavisiće od ovo troje nenadanih heroja koji će pokušati da spasu svoj svet od strašnog Brisanja. Trajanje filma: 86 minuta.

Cena ulaznice: 300 dinara.
Prodaja ulaznica: turistička agencija Millennium Travel (Poslovna kula Millennium). 
Radno vreme: radnim danima od 09 do 17 h, a na dan projekcija od 09 h do početka poslednje projekcije.
Informacije: 800 – 307 , www.millennium.rs i na društvenim mrežama

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije