"Meda Pedington 2" u bioskopu Centra Milenijum

"Meda Pedington 2" u bioskopu Centra Milenijum

Autor :  dec 15, 2017

Sinhronizovani film "Meda Pedington 2" na repertoaru bioskopa Kongresne dvorane Centra Milenijum je u četvrtak 21. decembra u 17 časova.

Sada kada se medvedić Pedington srećno smestio kod porodice Braun, gde je postao popularan član zajednice, širi radost i ljubav gde god dođe. U potrazi za savršenim rođendanskim poklonom za 100. rođendan svoje voljene tete Lusi, Pedington naiđe na savršenu knjigu u antikvarnici pa će morati da odradi niz poslova kako bi mogao da je kupi. Međutim, kada otkrije da je knjiga ukradena, Pedington i Braunovi će morati da krenu u potragu za lopovom. 

Glumci: Hugh Grant, Brendan Gleeson, Hugh Bonneville, Sally Hawkins ...Glumci koji su glavnim junacima u filmu ‘’pozajmili’’ svoje glasove: Bojan Perić, Dragan Vujić Vujke …
Trajanje filma: 104 minuta.

Cena ulaznice: 300 dinara. 

Prodaja ulaznica (od ponedeljka 18.12.): turistička agencija Millennium Travel (Poslovna kula Millennium). 

Radno vreme: radnim danima od 09 do 17 h, a na dan projekcija od 09 h do početka poslednje projekcije. Informacije: 800 – 307 , www.millennium.rs  i na društvenim mrežama.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije