Novi 3D animirani i sinhronizovani film "COCO" u bioskopu Centra Milenijum

Novi 3D animirani i sinhronizovani film "COCO" u bioskopu Centra Milenijum

Autor :  jan 22, 2018

Novi 3D, animirani, sinhronizovani film "COCO" na repertoaru bioskopa Kongresne dvorane centra Milenijum je u utorak 23. januara u 16:30 h i u sredu 24. januara u 17:00h.

Uprkos decenijskoj zabrani muzike u njegovoj porodici, Migel sanja da postane uspešni muzičar poput njegovog idola, Ernesta de la Kruza.

U očajničkim nastojanjima da dokaže svoj talenat, Migel će se naći u zadivljujućoj i šarenoj Zemlji mrtvih usled niza misterioznih događaja. Usput će upoznati šarmantnog prevaranta i zajedno će krenuti na uzbudljivo putovanje ne bi li saznali pravu istinu koja stoji iza Migelove porodične istorije. 

Glumci koji su glavnim junacima u filmu "pozajmili" svoje glasove: Nikola Brun, Marko Marković, Bojan Žirović, Goca Tržan, Dobrila Ilić, Milan Antonoć, Srđan Čolić, Sanela Milošević, Olivera Katarina, Katarina Gojković, Tijana Dapčević …

Trajanje filma: 105 minuta.

Cena ulaznice: 300 dinara.  

Prodaja ulaznica: Turistička agencija Millennium Travel (Poslovna kula Millennium). Radno vreme: radnim danima od 09 do 17 h, a na dan projekcija od 09 h do početka poslednje projekcije. 

Informacije: 800 – 307 , www.millennium.rs i na društvenim mrežama.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije