Horor film "Zver" u bioskopu Centra Milenijum

Horor film "Zver" u bioskopu Centra Milenijum

Autor :  apr 18, 2018

Na repertoaru bioskopa Kongresno muzičke dvorane Centra Milenijum u četvrtak 26.aprila u 19 časova je horor film "ZVER’’.

Ana (Bel Powley) je provela ceo život pod budnim okom misterioznog čoveka koji joj se predstavljao kao otac. On je od devojčice skrivao njeno poreklo i držao je zatočenu na tavanu zabačene kuće, usadivši joj strah od Zveri – čudovišta koje luta šumom i jede decu. U 16. godini, Anu pronalazi šerif obližnjeg gradića, Elen Kuper (Liv Tyler), koja joj pomaže da zaboravi traume i započne novi život. Uz pomoć Reja, simpatičnog mladića, Ana će ubrzo spoznati čari tinejdžerkog doba. Međutim, kako se u njoj bude budila devojka, tako će polako početi da joj se vraćaju košmari iz detinjstva. Priče o krvoločnoj Zveri proganjaće je sve dok ne bude otkrila zastrašujuću istinu o sebi... Glumci: Liv Tyler, Bel Powley, Brad Dourif, Collin Kelly-Sordelet, James Le Gros, Mike Faist. Trajanje filma: 92 minuta.

Cena ulaznice: 300 dinara. 

Prodaja ulaznica (od ponedeljka 23.04.): turistička agencija Millennium Travel (Poslovna kula Millennium). Radno vreme: radnim danima od 09 do 17 h, a na dan projekcija od 9 h do početka poslednje projekcije. 

Informacije: 800 – 307 , www.millennium.rs i na društvenim mrežama.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije