I ovog leta nadomak Vršca - Way Of Life Festival " W.O.L.F 2018"

I ovog leta nadomak Vršca - Way Of Life Festival " W.O.L.F 2018"

Autor :  jun 13, 2018

Muzički festival W.O.L.F 2018 (Way Of Life Festival) i ove godine biće organizovan nadomak Vršca u selu Straža (Spomenik prirode “Straža). Festival se zvanično organizuje od 26. do 29. jula, u saradnji Gradom Vršac.

Netaknuta priroda, prelepa šuma, kampovanje i kupanje u bistroj reci Karaš, dodatno će učiniti ovaj festival neodoljivim za posetioce.

Ekipa koja organizuje Festival, iako u prvi plan ističe vrhunski lineup, mislila je i na sve one aspekte koje festivalu daju duh čopora. 

Ovo je druga godina održavanja manifestacije koja okuplja svojim bogatim programom muzičare, umetnike i avanturiste iz celog sveta. S obzirom na to da se festival održava kod reke Karaš, posetiocima je dostupna plaža i kupanje u dozvoljenim oblastima.

Kako su naveli organizatori, Way of life (WOLF) festival promoviše vraćanje prirodi, ekologiju, umetnost, muziku, avanturu, ali i porodicu, pa je predviđen i program za najmlađe posetioce- Kids tribe.

- Budite otvoreni za nova iskustva, zažmurite dok hodate po žici, vrištite dok se spuštate niz zipline, smejte se dok vam se telo izvija uz acrojogu , opustite se u chillzoni na holističkoj masaži. Spakujte kamperske rančeve, udobnu garderobu, povedite svoju decu jer ovo je festival koji okuplja i slavi zajedništvo, ljubav i prirodu. Podelite radost i svoju energiju na dancefloru, jer samo ovde možete da igrate kao da vas niko ne gleda, poruka je organizatora Way Of Life Festivala.

Posetioce očekuju nastupi domaćih i svetskih izvođača, umetnička galerija Myth of Creation Unije vizionarske umetnosti, uživo slikanje Myth of Creation - unije slikara, a tu je i ziplajn, vožnja kajakom, kristalo terapija, reiki, akrobatska yoga i još dosta iznenađenja, navode organizatori.

Više o festivalu možete pogledati OVDE

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije