Dečji festival "Mala prolećna scena" 15. juna u Vršcu

Dečji festival "Mala prolećna scena" 15. juna u Vršcu

Autor :  jun 13, 2018

Ovogodišnji Dečji festival "Mala prolećna scena" zakazan je za petak 15. jun. Festival počinje u 19 časova u Narodnom pozorištu "Sterija". 

U pitanju je  7. po redu dečji festival koji i ove godine vredno organizuje Muzički centar "Zvončići" na čelu sa muzičkim pedagogom Olgicom Čeh. 

Festival je svake godine posvećen jednom znamenitom dečjem pesniku, a ove godine je u znaku 120 godina od rođenja Desanke Maksimović, te će se pesme posebno odabrane za ovu priliku čuti i u muzičkom ruhu, posebno oblikovane glasnim nitima naših "Zvončića". 

Kao i uvek, "Zvončiće" će pratiti neizostavni zvuk gitare Nenada Kukića, zatim klavira maestralnog Ivana Jovanovića i bubnjeva Nenada Jovanovića. 

Veliki hor sačinjen od stotinak učenika iz OŠ "Jovan Sterija Popović" i složno sakupljen pod dirigentskom palicom Olgice Čeh izvešće svoje muzičke tačke, a zatim će pratiti deonice malih muzičkih takmičara u takmičarskom delu programa. 

Mali plesni virtuozi iz Plesnog studija "Olja" i ove godine će nastupati kao dragi gosti. 

Ulaz je 150 dinara.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije