Nagradna igra za vršačku publiku

Nagradna igra za vršačku publiku

Autor :  jan 11, 2017

STUP Travel i KK Vršac na prvoj utakmici u 2017. godini, organizuju nagradnu igru za publiku, a srećni gledalac dobiće vikend putovanje na Zlatibor.

Košarkaški klub "Vršac" svoj prvi meč u 2017. godini igra u Centru Milenijum, protiv pančevačkog Tamiša, u subotu 14. januara, sa početkom od 18 časova.

Posebna atrakcija je mogućnost da se osvoji vredna nagrada! KK „Vršac“ i Turistička agencija „Stup Travel“ nagrađuju ljubitelje košarke i putovanja romantičnim vikendom za dvoje na Zlatiboru u luksuznim apartmanima „Klub Satelit Zlatibor“. U pitanju su dva polupansiona, u koje je uključena i romantična večera uz flašu šampanjca, kasni doručak u krevetu, romantično noćno kupanje uz sveće, korišćenje saune i zatvorenog bazena.

- Srećni dobitnik ove vredne nagrade može svoj vaučer za putovanje iskoristiti u periodu od 13. februara do 20. decembra 2017. godine. Dodatna povoljnost je mogućnost da na ovaj put srećni dobitnik i njegova lepša polovina, takođe besplatno, otputuju redovnom autobuskom linijom firme STUP “Vršac“ u čijem sklopu i posluje agencija "STUP Travel", kaže Ljiljana Davidov, direktorka agencije.

Direktor Košarkaškog kluba Vršac Aleksandar Grujin istakao je da uprava želi da nagradi simpatizere čija je podrška bila izuzetno važna u prvom delu sezone i izrazio zadovoljstvo što u tom cilju klub sarađuje sa Turističkom agencijom STUP Travel.

- Prvih 1000 gledalaca koji dođu na utakmicu dobiće besplatne propusnice za sezonu 2016/17, uključujući i mečeve Superlige. Besplatne numerisane propusnice sa brojevima od 1 do 1000 deliće se na ulasku u halu, pred sam početak utakmice. Svi koji dobiju besplatnu propusnicu učestvuju u nagradnoj igri, rekao je Grujin.

Pravila nagradne igre

Sve što je potrebno je da dođete na utakmicu. Prvih hiljadu posetilaca koji dobiju besplatne propusnice biće učesnici u nagradnoj igri. Izvlačenje srećnog dobitnika romantičnog vikenda na Zlatiboru biće upriličeno na poluvremenu utakmice putem aplikacije koja nasumično bira jedan broj. Srećnom dobitniku biće uručen vaučer sa kojim u agenciji „Stup Travel“, na adresi Stepe Stepanovića 9, može ostvariti svoje pravo na romantični vikend na Zlatiboru, u terminu po sopstvenom izboru. U terminu kada bude išao na nagradno putovanje dobitnik može iskoristi i pravo na dve besplatne povratne kartena relaciji Vršac – Zlatibor - Vršac autobusom firme STUP „Vršac“.

KK "Vršac" i STUP Travel pozivaju vas da dođete na prvu utakmicu u sezoni, uživate navijajući, učestvujte u nagradnoj igri, osvojite vrednu nagradu. Srećno!

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije