Još danas prijavljivanje za "Grožđebalske ulične trke"

Još danas prijavljivanje za "Grožđebalske ulične trke"

Autor :  sep 14, 2017

Prijavljivanje takmičara za učešće na šestim "Grožđebalskim uličnim trkama" u Vršcu moguće je još danas (14. septembra) do 20 časova.

Trke će biti održane u subotu 16. septembra, sa početkom od 10 časova.

"Grožđebalske ulične trke" organizuje Vršački atletski klub 1926 (VAK 1926)  u saradnji sa Gradom, Turističkom organizacijom Vršac i Sportskim savezom.

- Zainteresovani takmičari mogu se prijaviti na e- mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., ili na telefon 060/ 66- 31- 529, najkasnije do 14. 09. 2017. godine u 20, 00 časova. Molimo takmičare, a posebno roditelje predškolaca i nižih razreda osnovnih škola, da se pridržavaju rokova prijave, kako bismo deci na vreme obezbedili takmičarske medalje. Prijave posle krajnjeg proka, neće biti prihvaćene i takmičari neće moći da učestvuju na trkama, kaže za portal eVršac predsednik VAK 1926 Nenad Habibović.

Trke će biti odžane u Dvorskoj ulici, a okupljanje, prijava i preuzimanje startnih brojeva, u vremenu od 08, 30 do 09, 30 časova Domu omladine Vršac,  ul. Dvorska br. 28. 

Grožđebalske ulične trke se organizuju za predškolski uzrast, osnovnoškolce, srednjoškolce i seniore u muškoj i ženskoj kategoriji.

Više o tradicionalnim "Grožđebalskim uličnim trkama", satnicama po kategorijama i uslovima takmičenja možete pročitati: OVDE

Foto: ARHIVA eVršac.rs

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije