Jesenji uspon na Gudurički vrh i veče uz muziku na Vršačkom bregu

Jesenji uspon na Gudurički vrh i veče uz muziku na Vršačkom bregu

Autor :  sep 20, 2017

PSD Vršačka kula u saradnji sa Gradom i Planinarskim savezom Srbije, 30. septembra organizuje 32. Jesenji uspon na Gudurički vrh.

 

Reč je o tradicionalnoj akciji u kojoj učestvuju brojni entuzijasti.

Prijave se do 27. septembra, a dodatne informacije dostupne su na telefon 013 - 836 -674 (četvrtkom od 20 do 21 čas), Sajt: www.psdkulavrsac.com, E pošta: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.;

Dodatne informacije o akciji možete pronaći: OVDE

- Mi kao domaćini potrudićemo se, kao i do sada, da vaš boravak bude lep, prijatan i nezaboravan. U objektu Planinarskog doma (246m n.v.) nalaze se šest dvokrevetnih soba, 1 trokrevetna, pet dvokrevetnih bungalova, 36 u grupnim sobama i sređen prostor oko doma za postavljanje šatora. Prenoćište u grupnim prostorijama staje 300 din, u dvokrevetnim sobama 400 din, a za planinare iz inostranstva 5 evra. Za sve učesnike pohoda koji startuje u subotu 30. septembra, obezbeđen je ručak po ceni od 300 din. U sklopu prostorija doma je i bife sa kuhinjom i veoma prihvatljivim cenama kako pića, kuvanih jela i roštilja, kažu u PSD "Vršačka kula". 

Osim tradicionalnog Uspona, za sve učesnike na Vršačkom bregu, u planinarskom domu biće organizovana i zabava.

- Pozivamo sve goste i učesnike akcije 32. Jesenji Uspon Na Gudurički Vrh, ljubitelje prirode i žitelje Grada Vršca, da dođu na večernje druženje u našem planinarskom domu. Uz prijatnu muziku, jela sa roštilja i piće po veoma pristupačnim cenama, provedite nezaboravno veče u prirodi, poručuju organizatori.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije