Odigran brzopotezni turnir Šah kluba "Bora Kostić" za novembar 2017. godine

Odigran brzopotezni turnir Šah kluba "Bora Kostić" za novembar 2017. godine

Autor :  nov 09, 2017

Brzopotezni turnir šah kluba "Bora Kostić" Vršac za novembar 2017. godine, po sistemu Berger – svako sa svakim na po pet minuta po igraču za celu partiju., odigran je u Vršcu.

Na turniru je učestvovalo deset brzopoteznih  igrača, a posebnu draž turniru dalo je učešće jedinog vršačkog velemajstora još od vremena slavnog Bore Kostića, velemajstora Bobana Bogosavljevića, koji je i pobednik turnira.

Do sada su se za redovni finalni godišnji brzopotezni turnir, koji treba da se odigra na kraju godine i odredi brzopoteznog prvaka Vršca za 2017. godinu, plasirali:

1. fm Đonin  Boško (januar),  2. mk Grujić Saša (februar), 3. mk Đorđev Bojan (mart), 4. vm Bogosavljević Boban (april), 5.mk Rankov Pera (maj) , junski turnir nije održan,  6. mk Petrović  Laza (jul) , 7.-8. mk Karasi Svetislav i mkMitrovanov Đorđe (avgust)  9. mk Slavko Jovanović (septembar), 10. Bogdan Milošev (oktobar) i sada 11. Vojna Pau (novembar).

Preostao je samo još decembarski brzopotezni turnir (prva nedelja decembra) do godišnjeg cugera koji se planira da se održi oko novogodišnjih praznika.

Stanje na tabeli internog brzopoteznog rejtinga šahovskog kluba "Bora Kostić" Vršac je:

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije