Vrščanke poražene od Partizana

Vrščanke poražene od Partizana

Autor :  Branislav Bane Josimov nov 13, 2017

Partizan je lako i ubedljivo savladao mlade Vrščanke koje su na ovom meču bile jače za za povratnice u tim Ines Ćorda i Jovanu Jakšić. Utakmica je završena rezultatom 67:112 (14:30, 15:29, 13:30, 25:23).

Crno – bele su opravdale ulogu favorita, u prvoj četvrtini stekle dvocifrenu prednost i trasirale put ka pobedi. đ

Igračice Vršca su najbolji period igre imale u poslednjoj četvrtini koju su uspele da reše u svoju korist, što je nagoveštaj da su na dobrom putu ka prvoj pobedi i boljim rezultatima. 

U narednom kolu ekipa će biti jača za crnogorsku reprezentativku Zoranu Lučić.

Trener Vršca Miroslav Kanjevac čestitato je protivniku na pobedi.

- Znali smo da je Partizan prejak za nas, pokušali da ovu utakmicu iskoristimo da se uigramo za naredne mečeve u kojima ćemo tražiti prvu pobedu. 

Ines Ćorda je na parketu provela svih 40 minuta.

- Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi, mislim da ćemo u narednim utakmicama igrati mnogo bolje i da ćemo pobeći sa dna tabele. 

Trener Partizana Blagoje Ivić čestitao je ekipi Vršca na borbenosti.

- Znali smo da smo kvalitetniji, trudili smo se da čitavu utakmicu odigramo na našem nivou, nadam se da će se ekipa Vršca stabilizovati do kraja prvog dela prvenstva, i da će pojačati igrački kadar jer to zaslužuje.

Žaklina Janković igrala je protiv svojih nekadašnjih saigračica.

- Drago mi je što sam videla budućnost vršačke košarke, čestitam ovim mladim igračicama na borbenosti i fer igri, sigurna sam da će biti sve bolje. Mi smo ovu utakmicu iskoristili da uigramo neke elemente u kojima smo grešili, pre svega kada je u pitanju zonska odbrana.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije