Juniorski tim vršačkih Lavova na korak od plejofa

Juniorski tim vršačkih Lavova na korak od plejofa

Autor :  nov 13, 2017

Nakon odigranog 3. kola Juniorske U19 lige Srbije vršački Lavovi nalaze se na 2. mestu grupe Sever sa dve pobede i jednim porazom.

Ukoliko u 5. kolu savladaju novosadske Wild dogs-e, osiguraće drugo mesto na tabeli i plasirati se u polufinale plejofa, gde bi snage trebalo da odmere sa prvoplasiranim timom grupe Jug. 

- Posle lošeg starta i poraza od Inđije u prvom kolu, uspeli smo da se pregrupišemo i odigramo jednu izuzetnu čvrstu i do samog kraja neizvesnu utakmicu protiv Kikinde. U toj utakmici uspeli smo da pobedimo favorizovanu Kikindu i preuzmemo drugo mesto na tabeli. Nakon pobede nad Legionarima, u trećem kolu, učvrstili smo svoju poziciju. Obzirom da smo u četvrtom kolu slobodni, iskoristicemo pauzu da se opravimo, zalečimo povrede i dobro pripremimo za utakmicu koja nas očekuje. U poslednjem kolu, 19. novembra, u goste nam dolaze novosadski Wild dogsi, i ta utakmica će biti od izuzetnog značaja za naš tim. Ukoliko pobedimo, potvrdićemo 2. mesto na tabeli i overiti kartu za polufinale plejofa, kaže za portal eVršac, trener vršačkih Lavova Željko Jovanov.

- Moramo biti zadovoljni dosadašnjim rezultatima, jer kako prvenstvo odmiče, prikazujemo sve bolje i bolje partije i tempiramo formu za završetak prvenstva. Imajući u vidu da Lavovi prvi put u svojoj dvanaestogodišnjoj istoriji imaju juniorski tim, dosadašnji rezultati nam ulivaju optimizam pred odlučujuću utakmicu na putu do plejofa Juniorske U19 lige Srbije. Veliku zahvalnost dugujemo gradu Vršcu, Etno kući "Dinar", "Yu-auto", Štampariji "Tuli", SBPB "dr Slavoljub Bakalović i portalu eVršac, koji nam pružaju veliku podršku u našim nastojanjima da promovišemo grad Vršac, američki fudbal i naš klub, kaže za portal eVršac, predsednik kluba Vladimir Trailović.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije