Rastali se Đokić i Vrščani

Rastali se Đokić i Vrščani

Autor :  Branislav Bane Josimov jan 20, 2018

Utakmica protiv Dunava iz Starih Banovaca bila je poslednja na kojoj je Vrščane predvodio trener Vladimir Đokić.

Juče pre podne uprava kluba i trener dogovorili su se da završe saradnju koja je počela novembra 2016.i trajala 14 meseci.

Đokić je sa Vrščanima osvojio prvo mesto u KLS prošle sezone i izborio učešće u ABA 2 ligi na kvalifikacionom turniru u Laktašima prošlog leta.

Ove sezone Vršac ima najmlađi tim u KLS i ABA 2 ligi, ali zbog velikih problema sa povredama igrača usledile su neplanirane oscilacije u formi.

Uprava KK Vršac je povodom sporazumnog raskida saradnje sa Vladimirom Đokićem izdala saopštenje.

- Ponosni smo što smo u svojim redovima imali ljudsku i trenersku veličinu kakav je Vladimir Đokić i zahvaljujemo mu se na ogromnom doprinosu u stvaranju rezultata kao i na sjajnom reprezentovanju kluba van terena. Đokić je za kratko vreme stekao simpatije vršačke publike, ostavio je dubok trag u vršačkoj košarci i želimo mu puno sreće i mnogo uspeha u trenerskoj karijeri. Ekipu će već u utorak na utakmici u Čačku voditi dosadašnji Đokićev pomoćnik, Goran Topić, dugogodišnji član stručnog štaba reprezentacije Srbije.

Foto: mondo.rs

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije