Vrhunski rezultati vršačke stonoteniserke i reprezentativke Srbije Tijane Jokić

Vrhunski rezultati vršačke stonoteniserke i reprezentativke Srbije Tijane Jokić

Autor :  feb 07, 2018

Vršačka stonoteniserka i reprezentativka Srbije, članica STK "Vršac" Tijana Jokić je tokom svog desetogodišnjeg sportskog staža ostvarila brojne uspehe na domaćim i međunarodnim takmičenjima.

- Protekla godina bila je veoma uspešna za našu perspektivnu igračicu Tijanu Jokić.Ona ima 17 godina i već deset godina  se aktivno  bavi  stonim  tenisom, a reprezentativka je Srbije već četiri godine.  Sa reprezentacijom Srbije osvojila je: treće mesto na Evropskom prvenstvu u Portugalu  (jun 2017.), šesto mesto na Svetskom prvenstvu u Italiji (novembar 2017.) što je veliki uspeh srpskog stonog tenisa da se nađe u samom vrhu stonoteniskih reprezentacija među kojima su 1.Kina,2. Japan, 3.Koreja, 4.Rumunija,  5.Kineski Tajpej  6. Srbija..Takođe, Tijana je učestvovala  na mnogim  međunarodnim turnirima tokom 2017. godine (Češka - ITTF Czech Junior & Cadet Openu; Italija - ITTF Italy Junior & Cadet Open; Španija -  ITTF Spanish Junior & Cadet Open; Hrvatska - ITTF Croatia  Junior & Cadet Open), i ostvarila zapažene rezultate i osvojenim bodovima postigla da se nađe u  prvih 10 na evropskoj  rang listi. Svojom odličnom igrom i zalaganjem skoro na svim turnirima je na pobedničkom postolju, kako u juniorskoj , tako već i u seniorskoj konkurenciji, kažu STK Vršac.

Tijana Jokić je tokom 2017. godine osvojila:

Tijana Jokic STK Vrsac Srbija evrsac 2017 70218

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije