Prijavite se za učešće na sedmom "Vršačkom belom krosu"

Prijavite se za učešće na sedmom "Vršačkom belom krosu"

Autor :  feb 08, 2018

Vršački atletski klub 1926 (VAK 1926) u saradnji sa Gradom i Sportskim savezom Vršac, u nedelju 18. februara, sa početkom od 10 časova u Gradskom parku u Vršcu, organizuje 7. Vršački beli kros.

Zainteresovani takmičari mogu se prijaviti na e- mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., ili na broj telefona 060/ 66- 31- 529.

Rok za prijavu je 16. februar, do 20 časova.

Prijave posle krajnjeg roka neće biti prihvaćene i takmičari neće moći da učestvuju na trkama. Okupljanje, prijava i preuzimanje startnih brojeva, u vremenu od 9.h do 9.45h u Gradskom parku. 

2018 februar 7 beli kros park VAK 1926 2901

- Molimo takmičare, a posebno roditelje predškolaca i đaka nižih razreda osnovnih škola da se pridržavaju rokova prijave , kako nismo deci na vreme obezbedili takmičarske medalje. Tri prvoplasirana takmičara u svakoj trci dobijaju medalje. Svaki učesnik, uvidom u svoje zdravstveno stanje i fizičku pripremljenost, na svojuodgovornost učestvuje u trci, što je dužan i da potpiše na prijavnom listu. Takmičari mlađi od 18 godine moraju imati pismenu saglasnost roditelja, profesora fizičkogvaspitanja ili trenera. Takmičari trče na vlastitu odgovornost, a trku prati i obezbeđuje medicinska ekipa i policija, kažu u VAK 1926.

Vršački beli kros je prva (kalendarski gledano) u nizu atletskih manifestacija, koju Vršački atletski klub 1926 tradicionalno organizuje u cilju afirmacije sporta, promocije atletike i Grada Vršca.

7bk vgp vak 1926 poziv 8218

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije