Forumova bitka za opstanak u sutra u Vršcu

Forumova bitka za opstanak u sutra u Vršcu

Autor :  mar 16, 2018

Vrščani su sa mnogo zdravstvenih problema i nekompletnim timom otputovali u Požarevac gde su uspeli samo da se izbore za častan poraz 2:5 (0:3).

Situacija na tabeli Druge lige Srbije je takva da se vrlo lako iz pozicije kandidata za plasman u prvoligaško društvo može doći u borbu za opstanak.

Forum u subotu u Milenijumu, sa početkom u 20:45 časova, igra jednu od najvažnijih utakmica sezone protiv Srpske iz Beograda.

Trener Foruma Nenad Varađan Ćela prokomentarisao je meč u Požarevcu i pojasnio značaj predstojeće utakmice.

-Što se tiče igračkog kadra u problemu smo već dve nedelje i sa njima smo i putovali na utakmicu u Požarevac. Bogdanović nije igrao na dve uzastopne utakmice i pitanje je da li će igrati i narednu. Janković ima problem sa preponama i nije igrao u Pozžrevcu a Morariju je dobio udarac u Požarevcu i nije branio u drugom poluvremenu. Ipak, nadam se da ćemo izaći kompletni i dobiti ovu bitnu utakmicu. Pozivam naše navijače da dođu u što većem broju i podrže nas da ostvarimo cilj. Utakmica je od izuzetne važnosti za nas jer u slučaju pobede mi skoro sigurno opstajemo u ligi i ulazimou mirniju završnicu prvenstva, zaključio je šef stručnog štaba Foruma.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije