Vršac slavio u derbiju 26. kola Vojvođanske lige Istok

Vršac slavio u derbiju 26. kola Vojvođanske lige Istok

Autor :  Branislav Bane Josimov maj 14, 2018

Vrščani su u derbiju 26. kola Vojvođanske lige Istok, lako i ubedljivo savladali Kikinđane, rezultatom 3:0 (1:0) i za korak se približili tituli prvaka Vojvođanskog istoka.

Već u prvom poluvremenu bilo jesno da će za sve na ovom meču pitati tim trenera Nenada Mijailovića koji je od samog početka preuzeo inicijativu i stvorio veliku prednost u posedu lopte. Ipak, zbog brzopletosti u želji da što pre dođu do prednosti, domaći su grešili u završnom pasu i imali lošu selekciju šuta, pa je tek u 33. minutu stvari na svoje mesto postavio iskusni Stanković.

Centaršutom iz kornera servirao je zicer Tošiću, a napadač OFK Vršca je bio brži od defanzivaca Kikinde na prvoj stativi i lako savladao loše postavljenog Vukobrata.

Tek što je počelo drugo poluvreme u listu strelaca upisao se Sava Balan. U svojoj prvoj ofanzivnoj akciji na utakmici demonstrirao je sjajnu tehniku, posle odličnog prijema usledio je dribling i savršeno precizan udarac u golmanov ugao za vođstvo od 2:0.Treći pogodak delo je još jednog igrača koji je dobio šansu sa klupe.

Mladi Jevtić je iskoristio konfuziju u zadnjoj liniji rivala, spretno reagovao i postavio konačan rezultat.

 

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije