OFK Vršac počeo pripreme za Srpsku ligu

OFK Vršac počeo pripreme za Srpsku ligu

Autor :  jul 16, 2018

Seniorska ekipa OFK Vršac počela je pripreme za predstojećiu sezonu u Srpskoj ligi.

- Trener Nenad Mijailović izvršio je prozivku na kojoj se pojavilo 20 prvotimaca, u istom danu i naši omladinci otpočeli su pripreme sa novim trenerom Pericom Rankovim, kažu u OFK Vršac.

Direktor kluba Miroslav Beljin prvi se obratio okupljenim igračima, uz reči dobrodošlice poželeo je svima puno sportskih uspeha u narednoj sezoni kao i dobro zdravlje svim igračima.

Seniorski tim ovu sezonu započinje sa nekoliko pojačanja.

Prvi igrač koji je potpisao pristupnicu je napadač Dejan Ivanović (24). Radi se o vrsnom napadaču koji je prethodnih šest meseci nastupao za pančevački Dinamo 1945. Dejan je inače rođeni brat napadača Partizana Đorđa Ivanovića. 

Saša Blagojević (29) stoper koji je potpisao za OFK Vršac, u svojoj bogatoj karijeri nastupao je za mnoge klubove. Prošao je školu Partizana, a nastupao još za Jagodinu, Teleoptik, Smederevo, Kazma Al-Asimah, Slovan Sala, Žarkovo, Tabane.

Milovan Petrić (24) takođe je  novo je pojačanje. Igra na poziciji stopera, do sada je nastupao za Brodarac,Akademiju Pandev, Kolubaru, Proleter i BSK.

Pristupnicu OFK Vršcu potpisao je i Željko Žerađanin (22). Krilni napadač dolazi iz pirotskog Radničkog.

Uprava kluba angažovala je omladinskog reprezentativca Stefana Levićanina (19) i Lazara Markovića (19). Levićanin igra na poziciji veznog igrača, a Marković na poziciji štopera.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije