Vesti

I Vlada Milićević spreman za serijal portala evršac

dec 10, 2016
Visoki funkcioner SPS Vladan Milićević, široj javnosti označen kao učesnik afere "Galenika", a Vrščanima po pokušajima određenih struktura da ga lažno predstave kao radnika BIA, opravdao je nadimak "doušnik", pa će se kao jedan od glavnih glumaca naći u serijalu portala evršac, koji započinjemo od januara.

Meda zaštićeni svedok?

dec 09, 2016
Brojne afere koje prate vršačke oligarhe, koji su vladali gradom poslednjih četvrt veka, dobijaju neočekivani obrt. Meda postaje zaštićeni svedok, u zamenu za određene male ustupke, nezvanično saznaje portal evršac.

Tajkun Rasing zida gde hoće i kako hoće

dec 09, 2016
Građevinski tajkun Rajko Miljkov, posle krivičnih prijava zbog zloupotreba službenih položaja, prijava zbog radnika na crno i bahatog njegovih ponašanja u Gradskoj kući, sada izaziva i nespokojstvo kod komšija njegovih gladilišta. Prema prijavama građana, upućenim građevinskoj inspekciji i drugim organima, problem je gradilište na bulevaru Žarka Zrenjanina, preko od nekadašnje Vršačke pivare. Građani su prijavili da firma "Rasing" zida objekat veći od infrastrukturnih mogućnosti tog dela grada, prvenstveno jer nije ostavio prostor za parking mesta proporcionalno izgrađenoj celini. - On godinama, kroz političku moć, demonstrira bahatost, gradi kako hoće i gde hoće. Tražimo da se ustanovi da li je sve po propisima i da li će stanovnici zgrade koju gradi imati gde da se parkiraju i da će propisno biti postavljeni kontejneri i ostalo. Verujemo da će lokalna vlast zaštiti obične građane od građevinskog tajkuna, kažu stanovnici ovog dela bulevara. Građevinska inspekcija će narednih dana uraditi vanrednu kontrolu ovog gradilišta.

Održana humanitarna akcija kićenja jelki

dec 09, 2016
Turistička organizacija Vršac i ove godine je za đake trećih i četvrtih razreda gradskih osnovnih škola, organizovala akciju kićenja jelki.

Deca bez roditeljskog staranja Doma "Vera Radivojević" u poseti Gradskoj kući

dec 09, 2016
Desetoro štićenika Doma za decu bez roditeljskog staranja "Vera Radivojević" iz Bele Crkve, borave danas u Vršcu. 

Promocija "Priručnika za unapređenje bezbednosti puteva"

dec 09, 2016
Gradska uprava Vršac u utorak 13. decembra, sa početkom od 10 časova, u velikoj sali Gradske kuće, ogranizuje promociju "Priručnika za unapređenje bezbednosti puteva" Agencije za bezbednost saobraćaja.

Rok za zamenu stare lične karte 31. decembar

dec 09, 2016
Svi koji imaju staru ličnu kartu imaju rok do 31. decembra za zamenu.

Kako je porno-industrija jednom Vrščaninu donela novac i HIV

dec 09, 2016
U Srbiji je ove godine od ove bolesti umrlo sedam osoba i zabeležena su 124 nova slučaja HIV-a. Većina (83 odsto) dobila ga je seksualnim odnosom bez kondoma. Đurica Stankov jedan je od onih koji godinama žive sa ovim virusom.
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Decembar 2016 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31