ponedeljak, 01 septembar 2014 23:19

I prosvetari iz Vršca na protestu u Beogradu

Prvi dan nove školske godine obeležio je protest Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije (USPRS). Protestu na Trgu Nikole Pašića u Beogradu, sa koga je poručeno da prosveta i zdravstvo treba da budu izuzeti iz najavljenog smanjenja zarada u javnom sektoru, prisustvovali su i prosvetari iz Vršca.
ponedeljak, 01 septembar 2014 17:58

Država nikada da ne proda „Vršačke vinograde“

Radnici „Vršačkih vinograda“ sa neizvesnošću očekuju rezultate trećeg pokušaja prodaje firme, koju je oglasila Agencija za privatizaciju. Oni se nadaju da će država, inače većinski vlasnik ove firme sa 72 odsto kapitala, ovoga puta postupati odgovorno, te da neće dozvoliti da se ponovi prošlogodišnji primer, kada su sindikalci i mali akcionari oštrim reagovanjem poništili pokušaj prodaje u bescenje kineskoj firmi „Guan nan“.
ponedeljak, 01 septembar 2014 17:39

Opština uređuje bolnicu u nadležnosti Pokrajine

Pre desetak dana konačno su počeli radovi na uređenju kruga bolnice, koji je godinama bio u katastrofalnom stanju. Predstavnici lokalne samouprave i Društvenog komunalnog preduzeća „Drugi oktobar“, koji su zajedničkim snagama ušli u ovaj ambiciozni projekat, danas su obišli radove za koje je izdvojeno oko 40 miliona dinara.
ponedeljak, 01 septembar 2014 15:48

Impressa Miće Joksića prvakinja države

Vrščanin Mića Joksić još jednom je pokazao da je profesionalac u svom poslu. Na Državnom prvenstvu za nemačke boksere Bokser kluba Srbije, od 118 prijavljenih pasa, njegova mlada kuja napravila je fantastičan rezultat.
ponedeljak, 01 septembar 2014 15:36

Vršačke Planine - Neponovljivo blago Vojvodine

Ekološki centar "Stanište" objavio je DVD izdanje ekološko - dokumentarnog filma "Vršačke Planine - Neponovljivo blago Vojvodine".
ponedeljak, 01 septembar 2014 15:34

Vršački bajkeri se odazvali apelu i dali krv (VIDEO)

Vršački bajkeri uvek se odazovu pozivima Službe za transfuziju krvi da dobrovoljno daju tečnost koja život znači. Tako je bilo i ovih dana, kada je, zbog nedostatka svih krvnih grupa, upućen javni apel građanstvu. Više pogledajte u prilogu Marije Trišić za Vršačku televiziju Banat.
ponedeljak, 01 septembar 2014 13:57

Istorija - Prvi Vrščanin episkop u SPC (VIDEO)

Juče se u Sabornom hramu u Beogradu desio istorijski događaj za Vršac, Hirotonija Episkopa topličkog Arsenija (Glavčića), prvog Vrščanina, u istoriji našeg grada, koji je postao episkop Srpske Pravoslavne Crkve.
ponedeljak, 01 septembar 2014 13:44

Najbolji paraglajderisti Evrope u Vršcu

Četvrto FAI (Međunarodna vazduhoplovna organizacija) Evropsko prvenstvo u paraglajdingu u disciplini precizno sletanje, održaće se u Vršcu od 31. avgusta do 07. septembra. Organizatori ovog prestižnog vazduhoplovnog takmičenja su Vazduhoplovni savez Srbije i Sportski paraglajding klub Berkut iz Vršca, uz podršku Ministarstva omladine i sporta i Sportskog saveza Srbije.
Strana 1 od 410

FRAJLA

 • Izašla nova Frajla!
  Izašla nova Frajla!
  Internet magazin Frajla! u novom broju predstavlja osmosatnu dijetu, otkriva koliko je crni luk zdrav i pogodan, a pišu i o tajanstvenoj mladoj ratnici i novim misterijama. Možete pročitati kako da od kose napravite mašnu i kako da iskoristite kombinacije crne i bele boje pri uređenju.
  petak, 30 avgust 2013
  Opširnije...

LOV

 • Bezbednost, noviteti i zaštita životne sredine
  Bezbednost, noviteti i zaštita životne sredine
  Lovci ove sezone mogu uživati u mnogo noviteta, koje nam, ovom prilikom, direktno iz Švedske, predstavlja lovac Jovan Banda. Hit ove sezone su nove puške belgijskog Browninga i nemačkog Sauera, nova lovačka municija sa ciljem zaštite životne sredine i optika za noćno osmatranje u lovu. Naravno, poseban gušt su lovački Browning noževi.
  petak, 07 jun 2013
  Opširnije...

RIBOLOV

 • Divlja i divna Banatska reka - Karaš
  Divlja i divna Banatska reka - Karaš
  Divna, divlja i teška reka za ribolov. Dolazi iz susedne Rumunije sa Karpata, zbog čega je izuzetno hladna. Prolazi pored banatskih sela: Kuštilj, Vojvodinci, Dobriševo, Banatska Subotica, Straža, Jasenovo i Dupljaja, gde se uliva u kanal DTD. Ovo je reka brzog toka i posle svake jače kiše zna da pobesni i izađe iz korita, noseći sve pred sobom...
  petak, 22 avgust 2014
  Opširnije...

Get our toolbar! 

Najnoviji oglasi

Svetlece caše - Novo na našem tržištu!
Svetlece caše - Novo na našem tržištu!
(Mašine, alati, oprema / Ugostiteljska i trgovinska oprema)
02.09.2014
Svetleci led - Novo na našem tržištu!
Svetleci led - Novo na našem tržištu!
(Mašine, alati, oprema / Ugostiteljska i trgovinska oprema)
02.09.2014
Izdavanje dvosobnog dvorišnog stana
Izdavanje dvosobnog dvorišnog stana
( / Nekretnine)
01.09.2014
noimage
Izdajem namesten stan u Pancevo
(Izdavanje / Dvosoban stan)
01.09.2014
Klipsarica - rucna masina za zatvaranje (klipsanje)
Klipsarica - rucna masina za zatvaranje (klipsanje)
(Mašine, alati, oprema / Mašine i alati)
01.09.2014
TA peć, 5 kW
TA peć, 5 kW
(Mašine, alati, oprema / Ogrev)
01.09.2014
Prodajem 2 Elektromotora
Prodajem 2 Elektromotora
(Mašine, alati, oprema / Elektromotori, Agregati)
01.09.2014
noimage
Potreban stan za stanovanje
( / Nekretnine)
01.09.2014
Developed by SmartSoft