BRAĆA ISCENIRALA SVAĐU: Vršački tajkun napada SNS preko brata iz Pančeva

BRAĆA ISCENIRALA SVAĐU: Vršački tajkun napada SNS preko brata iz Pančeva

Autor :  maj 30, 2017

Vršački tajkun M.P. plasirao je u javnost priču da se posvađao sa N.Ž., bratom iz Pančeva, koji je dugogodišnji novinar, operisan od objektivnosti i subjektivno naklonjen bivšem režimu, Demokratskoj stranci i tajkunima koji su ih godinama koristili.

Kako saznajemo, M.P. je predložio Srpskoj naprednoj stranci da nastave "isti sistem rada" kao što je to, preko grbače naroda, radio sa DS i njihovim koalicionim partnerima.

Sistem je funkcionisao tako što je on donirao određeni novac, posle čega bi se svi slikali sa donacijom, a onda mu "političari" obezbeđuju kupovinu nekretnina ili zakup obradive zemlje po cenama daleko ispod tržišnih. On njima - oni njemu.

M.P. je bio uvređen što je "crevo" prekinuto. Jeste nastavio da se smeška vlastima i da glumi nevinašce, ali istina je da nije imao muškosti da im se otvoreno suprotstavi. Sve dok nije smislio lukav plan. Setio se da ima politički obojenog novinara u Pančevu, koji mu je i brat. Hitno se sa njim posvađao i objavio to na sva zvona.

Svuda je naglašavao da povlači "ogroman novac" namenjen kupovini medijske opreme. Istina je bila drugačija. Još jače je odrešio kesu, a N.Ž. je iz svih oružja "opleo" neistinama i insinuacijama po novoj vlasti, kako bi opravdao ulaganja M.P., ali i svojih političkih istomišljenika, koji su vrlo vešto nagrađivali dva lažno posvađana brata.

Tako to biva kad sirotani postanu tajkuni. Dobiju novac, ali ostanu siromašni u duši. Uvek gladni...

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jun 2018 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30