Večeras počinje WOLF 2017, novi muzički festival nadomak Vršca!

Večeras počinje WOLF 2017, novi muzički festival nadomak Vršca!

Autor :  jul 28, 2017

Novi veliki internacionalni muzički festival  W.O.L.F 2017  koji se realizuje u saradnji sa gradom Vršac, počinje večeras od 18 časova. Festival se održava nadomak Vršca u selu Straža (Spomenik prirode “Straža). Kako je najavljeno, na Festivalu će nastupiti više od 35 svetskih muzičara i izvođača, a svoj talenat će pokazati preko 45 umetnika, slikara, akrobata, žonglera, modnih dizajnera itd.

Spomenik prirode “Straža”, koji se nalazi u istoimenom selu nadomak Vršca će od danas pa do nedelje 30.jula ugostiti veliki broj ljubitelja festivala, elektronske psytrance muzike, prirode, umetnosti i sporta.

Očekuju nas 2 bine, 5 avanturističkih programa, preko 35 stranih i domaćih izvođača, i preko 45 umetnika iz preko 20 zemalja sveta.

Festival je realizovao snažnu internacionalnu kampanju u saradnji sa gradom Vršac i na taj način postigao da veliki broj turista već od ranog jutra pristiže u grad, kako bi se smestili i pripremili za večeras.

Muzika, umetnost, crtanje, moda, body painting, nakit, zdravlje, hrana, kajaking, žongliranje, zip line, akrobacije sa vatrom, streličartsvo, paintball, kampovanje, airsoft i još mnogo toga su aktivnosti u kojima će posetioci uživati.

Karte za ceo festival se mogu kupiti na ulazu po ceni od 30Eur, kao i jednodnevne karte po ceni od 15Eur u dinarskoj protivvrednosti.

Uz kupljenu kartu se dobija besplatno kamp mesto, besplatan parking i zip line.

Jednodnevna karta za prvi dan traje od petka predveče 18h do subote u podne 12č, dok za drugi dan traje od subote u podne, pa do kraja samog festivala.

Na W.O.L.F-u će nastupiti veliki svetski psytrance izvođači DigiCult, Goasia, Boom Shankar, Bitkit, Tropical Bleyage, Pulsar, ali mnogo drugih globalno poznatih izvođača kao što su Spirit Architect, Carina, Aioaska, BPM, Sarmati, Champa, Tristate, Opsy, a program vam prenosimo u celosti

Main-stage.png

 

Alternative-stage.png

Za dodatne informacije posetite www.wayoflifest.org ili pratite www.fb.com/WayOfLifeFest i www.instagram.com/wayoflifefestival

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jun 2018 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30