SMENE U VRŠCU: Gradonačelnica Mitrović smenjuje čak tri većnika, promena će biti i na drugim funkcijama

SMENE U VRŠCU: Gradonačelnica Mitrović smenjuje čak tri većnika, promena će biti i na drugim funkcijama

Autor :  avg 03, 2017

Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović uvodi organizacione, ali i personalne promene u pojedinim resorima gradske kuće, saznaje portal Južnibanat.

Kako tvrdi izvor portala Južnibanat, gradonačelnica Mitrović priprema predlog odluke o razrešenju čak tri većnika. Predlog bi se mogao naći na dnevnom redu već na prvom narednom zasedanju Gradske skupštine. Za sada se imena koja će se naći na spisku drže u tajnosti. Prema tvrdnjama izvora portala, uprkos licitiranju sa pojedinim imenima unutar same gradske kuće i gradu, mnogi će biti iznenađeni odlukom gradonačelnice.

Na spisku za smenu mogli bi se naći i pojedini načelnici.

Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović je nedavno poručila saradnicima da se nerad neće tolerisati i da svako mora da preuzme odgovornost za svoj rad. Istakla je da joj je dosta prebacivanja odgovornosti s jednog na drugog, skrivanja iza službenika i nerad.

Izvor portala Južnibanat, tvrdi da je pojedine većnike očigledno ponela funkcija.

- Zaboravili ljudi da su oni tu zbog građana a ne obrnuto. Takođe, smetnuli su s uma da su na funkcijama zahvaljujući Srpskoj naprednoj stranci za čiji program su građani Vršca glasali. Kada treba da se slavi i slika svi su na okupu a kada treba da se radi i sprovode odluke u interesu građana pojedinci izmišljaju raznorazna opravdanja kako bi izbegli obaveze, ističe sagovornik portala  Južnibanat.

Dodaje da gradonačelnica očekuje maksimalnu posvećenost poslu, maksimalnu dostupnost građanima i maksimalnu brigu za njihove interese.

Gradonačelnica Mitrović nije želela da komentariše naša saznanja. Na poziv novinara portala Južnibanat, kratko je poručila da zbog obaveza nema vremena da se bavi spekulacijama.

Izvor: Južni Banat

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jul 2018 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31