Drugo mesto za pesnike VAU "ARS" na "Gulašijadi" u Kuštilju

Drugo mesto za pesnike VAU "ARS" na "Gulašijadi" u Kuštilju

Autor :  avg 07, 2017

Pesnici Vršačke Afirmacija Umetnika "ARS" učestvovali su na “Gulašijadi” u Kuštilju i osvojili drugo mesto. Gulašijadu je organizovala MZ Kuštilj,  okviru manifestacije "Dani Kuštilja" koja je održana tokom vikenda.Pesnici Vršačke Afirmacija Umetnika "ARS" učestvovali su na “Gulašijadi” u Kuštilju i osvojili drugo mesto.

Kuvarska ekipa VAU "ARS" nastupila je u sastavu: Milenko Popović, Jelena Popović, Ljiljana Mudrić, Verica Preda PreVera, Dragiša Preda, Vladimir Rajković, Snežana Babić, Nikolina Nina Babić i Violeta Borka.

- Gulaš se brižljivo pripremao od ranih jutarnjh sati, da bi vreli kotlići i zajpureni ali ushićeni učesnici dočekali proglašenje pobednika sat i po vremena iza podneva. Ekipa VAU "ARS" odnela je trofej, diplomu i ponos za osvojeno drugo mesto na ovom zaista izazovnom takmičenju, među prvoplasiranim iskusnim glaš mastorima udruženja iz Dete (Rumunija) i trećeplasiranim – iz udruženja „Balika", iz Kuštilja. Udružena stvaralačka inicijativa, ljubav i energija, tradicionalni tajni sastojci svakog našeg dela, bili su osetni i u našem umetničkom gulašu, u kojem su svi prisutni uživali. , kažu u VAU "ARS".

Manifestaciji je prisustvovao i član Gradskog veća Slaviša Maksimović.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jul 2018 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31