Zaposleni u Hemofarmu ponovo organizovano dali krv

Zaposleni u Hemofarmu ponovo organizovano dali krv

Autor :  avg 25, 2017

Kompanija Hemofarm odazvala se pozivu Instituta za transfuziju krvi Srbije i zajedno sa Hemofarm fondacijom, organizovala je akciju dobrovoljnog davanja krvi u kojoj je učestvovalo više od 100 zaposlenih. 

Akcija davanja krvi organizovana je istovremeno na tri lokacije (u Vršcu, Šapcu i Beogradu), u gradovima u kojima Hemofarm posluje.

Ovim povodom generalni direktor kompanije Hemofarm Ronald Zeliger zahvalio se zaposlenima na pokazanoj humanosti.

- Ponosan sam na činjenicu da radim u kompaniji čiji zaposleni iznova dokazuju koliki su ljudi. Krv je jedna od retkih stvari koju ne možemo proizvesti u laboratoriji ili fabričkom postrojenju. Njen izvor uvek mora biti čovek, te je doniranje krvi jedan od najvećih doprinosa pojedinca društvu i zajednici u kojoj živi. SVIM SRCEM se zahvaljujem zaposlenima u Hemofarmu na učešću u ovoj akciji i pozivam ih da svakom prilikom postavljamo nove rekorde u humanosti. 

Radnici Hemofarma godinama unazad aktivni su davaoci krvi i redovno se odazivaju pozivima Instituta za transfuziju krvi, posebno u kriznim situacijama poput zimskih i letnjih perioda kada su česte nestašice krvi. Ovo je drugi put ove godine da Hemofarm fondacija, u okviru kampanje SVIM SRCEM, organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi zaposlenih u ovoj kompaniji.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jul 2018 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31