Novi filmovi u bioskopu Centra Milenijum

Novi filmovi u bioskopu Centra Milenijum

Autor :  sep 18, 2017

Na repertoaru bioskopa Kongresno muzičke dvorane Centra Milenijum, u četvrtak i u petak, 21. i 22. septembra su nova filmska ostvarenja.

U četvrtak 21. septembra u 18 h prikazivaće se 3D, animirani, sinhronizovani film "TVRD ORAH 2".

Veverica Surly se vraća u novom nastavku vrhunske animacije TVRD ORAH iz 2014. godine, i ove godine će avantura biti još luđa i tvrđa! Veverica Surly i njegovi prijatelji Buddy, Andie i Precious otkriju kako gradonačelnik Oaktona želi da sagradi divovski, zabavni park na njihovom staništu.
Kako bi sprečili gradonačelnika da uništi park, koji je ujedno i njihov dom, moraće se udružiti s ostatkom životinja iz parka. GLUMCI koji su glavnim junacima u filmu ‘’pozajmili’’ svoje glasove: Marko Živić, Dragan Vujić Vujke, Mina Lazarević ... 

U četvrtak 21. septembra u 21 h prikazivaće se novi horor film "ANABEL 2: STVARANJE ZLA".

Nekoliko godina nakon tragične smrti njihove devojčice, majstor za lutke i njegova supruga dočekuju časnu sestru i nekoliko devojčica iz zatvorenog doma za decu. Opsednuta lutka koju je otac napravio – Anabel okomila se na malenu Janice… 
U filmu glume:  Stephanie Sigman, Talitha Bateman … Trajanje filma: 109 minuta. 

U petak 22. septembra u 21 h prikazivaće se nova akciona komedija, film "KINGSMAN: ZLATNI KRUG".

"Kingsman: Tajna služba", uveo nas je u svet Kingsmana – nezavisne, međunarodne obaveštajne agencije, čiji je glavni cilj da svet bude sigurno mesto. U novom nastavku naši junaci se suočavaju s novim izazovima. Kada njihovo sedište bude uništeno, njihovo putovanje će ih odvesti do otkrića srodne špijunske agencije u SAD-u pod nazivom Statesman, koja datira iz vremena kada su obe agencije osnovane.
U novoj avanturi koja testira njihove granice i snage, ove dve elitne agencije moraće da se udruže kako bi pobedili nemilosrdnog zajedničkog neprijatelja.
U glavnim ulogama Teron Edžerton i Kolin Firt, a njima se pridružuju Džulijen Mur, Čening Tatum, Hali Beri, Pedro Paskal, Džef Bridžis, Vini Džouns i Elton Džon.Trajanje filma: 140 minuta.

Cena ulaznice za sve filmove je  300 dinara. 

Prodaja ulaznica: Turistička agencija Millennium Travel (Poslovna kula Millennium). Radno vreme: radnim danima od 09 do 17 h, a na dan projekcija od 09 h do početka poslednje projekcije.

Informacije: 800 – 307 , www.millennium.rs i na društvenim mrežama.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jul 2018 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31