Nagrada za Turističku organizaciju Vršca na festivalu "Kofer slova"

Nagrada za Turističku organizaciju Vršca na festivalu "Kofer slova"

Autor :  okt 17, 2017

Turistička organizacija Vršac nagrađena je na 13. Međunarodnom festivalu turističkih publikacija "Kofer slova" u organizaciji Turističke organizacije Grada Kruševca.

Turistička organizacija Vršac, osvojila je u "Koferu Slova" - Srebrni kofer  za višelisnu turističku publikaciju do 50 strana Vidimo se u Vršcu...

Turistička organizacija Vršac, prisutna je na turističkom tržištu kao aktivna turistička destinacija. Primećena je od strane stručnog žirija, a kvalitet u radu pre svega se vidi u  vizuelnom identitetu, kao i u kvalitetnom, modernom dizajnu i  kvalitetu sadržaja.

kofer slova flajero promo 2017

 

Promocija turističke destinacije Vršca  i unapređenje turističkih potencijala, isticanje autentičnosti regije kroz publikaciju i originalnost fotografija ocenjeni su visikom ocenama .

Posle sajmova turizma, Festival turističkih publikacija predstavlja najznačajniju manifestaciju za afirmisanje i rad turističkih organizacija. Učešće je uzelo preko 50 Turističkih organizacija iz Srbije i regiona.

nagrada kofer slova2017 vrsac

 

Festivali poput ovog “ Kofer Slofa” imaju za cilj poboljšanje kvaliteta i sadržaja turističke ponude, a time se razvija zdrav  takmičarski duh među kolegama, razmenjuju se iskustva i unapređuju znanja.

Posetioci Festivala su i narednog dana, u foajeu Kruševačkog pozorišta, mogli da pogledaju Izložbu turističkih publikacija, gradova i opština iz Srbije i nekoliko iz Bugarske, Grčke i  Republike Srpske.

Dodeljene su nagrade za najbolje publikacije, turističke mape, dopunski promotivni materijal, web sajt, ali i specijalna priznanja i zahvalnice dugogodišnjim saradnicima.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Septembar 2018 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30