Vršački SNS proslavio slavu Svetu Petku

Vršački SNS proslavio slavu Svetu Petku

Autor :  okt 27, 2017

Prostorije Srpske napredne stranke u Vršcu ove godine bile su male za mnogobrojno članstvo, funkcionere, ali i veliki broj prijatelja iz kulturnog, javnog i privrednog života grada koji su domaćinima želili da čestitaju na uspešnom periodu između dve slave i požele dalji napredak na svim poljima.

Poverenik GrO, gradonačelnica Dragana Mitrović, svima je poželela dobrodošlicu, posebno se zahvalivši koordinatoru Branku Maloviću i njihovom timu što su učinili da stranka bude uspešna, snažna sa precizno definisanim ciljevima.

Istakla je da je Sveta Petka zaštitnica žena i siromašnih i da će SNS i ubudućnosti nastavljati sa pomaže najugroženijim društvenim grupama. Naglasivši da zajedništvo daje dodatnu snagu da se nekada naizgled nepremostive prepreke savladaju.

Ove godine u prostorijama SNS primetan je bio veliki broj predstavnika najuspešnijih vršačkih firmi, što je pokazatelj da je prepoznata politika SNS, a to je stvaranje preduslova za dolazak novih investicija, dobrog poslovnog okruženja uz poštovanje propisa i zakona. 

Među mnogobrojnim privrednicima bili su predstavnici Dunav Osiguranja, Hemofarma, Fresenijusa, Svislajona, Palladio east, Megapak, Formapharm inžinjering, HiTeam, Vuković prevoz, Wing, Zoka, Ordinacije Dašić, Game east, Eurocons i mnogi drugi.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Novembar 2018 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30