Etno kuća "Dinar" javno se zahvalila "Gasovodu" na velikoj profesionalnosti

Etno kuća "Dinar" javno se zahvalila "Gasovodu" na velikoj profesionalnosti

Autor :  okt 29, 2017

Vlasnici renomiranog restorana Etno kuća "Dinar", koji je jedan od savremenih brendova Vršca, uputili su javnu zahvalnost posloviđama i radnicima "Gasovoda" komunalnog preduzeća "Drugi Oktobar".

Porodica Zonai zahvaljuje se "Gasovodu" i javno ih pohvaljuje što su se, u izuzetno kratkom roku, uz vrhunski kvalitet izvedenih radova, odazvali na zahtev potrošača i brzo i efikasno sproveli zahtevan projekat uvođenja gasa.

- Od predaje dokumentacije, za svega par dana, sve je bilo obavljeno profesionalno. Dugujemo im veliku zahvalnost, jer su radove izveli brzo i kvalitetno. Kao dugogodišnji korisnici usluga "Drugog Oktobra", i na osnovu ranijih iskustava, sa zadovoljstvom ističemo da su se stvari u ovoj firmi promenile na bolje. Zaista nismo očekivali da će sve biti obavljeno u roku od par dana, kaže Dejan Zonai za portal eVršac.

Porodica Zonai javno se zahvaljuje pomoćniku direktora za distribuciju gasa Nataši Kerčov, tehničkom rukovodiocu distribucije gasa Radetu Đukiću, inženjeru distribucije gasa- Zoranu Radoviću, poslovođi distribucije gasa Saši Obradoviću...

- Zahvaljujemo se i majstorima Slavku Miši Obradoviću, Goranu Jenči, Stanoju Lazinu, Nikoli Rankov u i pomoćnim radnicima Branku Ranosavljevu, Jaroslavu Mandaču i Daniu Peteru, kažu u Etno kući "Dinar".

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Novembar 2018 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30