Gradonačelnica Vršca: Swisslion ispoštovao zakonsku proceduru, opozicija nanosi štetu neistinitim pričama

Gradonačelnica Vršca: Swisslion ispoštovao zakonsku proceduru, opozicija nanosi štetu neistinitim pričama

Autor :  okt 30, 2017

Kompanija "Swisslion", posle zatvaranja gradilišta na lokaciji "Vršačkih vinograda" ka Mesiću, dostavila je nedostajuću dokumentaciju i konačno ispoštovala zakonsku proceduru, te može da nastavi gradnju. Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović oštro je kritikovala opoziciju koja zloupotrebljava privredu i privrednike kako bi neistinama nastavila da nanosi štetu našem gradu.

Mitrovićeva je istakla da poštovanje zakona stvara zdravo poslovno okruženje, a ono je upravo preduslov za nove investicije. Ona je podsetila da je nedavno Vršac posetila delegacija najjačih finskih kompanija koje posluju u Srbiji.

- Ekonomsku delegaciju Finske predvodio je sam ambasador Perti Ikonen, ačinili su je predstavnici izuzetno značajnih finskih kompanija poput "Nokie", "Alegrine" i Finnpneumatic"...prepoznali su Vršac kao mesto za širenje njihovih poslovnih aktivnosti i ulaganja. Takođe, imali smo niz sastanaka i sa drugim investitorima. Puno radimo na tom polju i rezultati će uskoro biti vidljivi, rekla je Mitrović.

sastanak2017fincivrsavprivreda

Gradonačelnica Vršca je dodala da očekuje kritike od onih koji su nezadovoljni što ih je narod deklasirao na izborima, ali i da očekuje "bar neki argument".

- Naravno da će uvek sve da kritikuju. Volim kritiku, ona može da bude vrlo korisna. Ali, zamolila bih, ako bi mogla da sadrži barem neki argument, pa da onda zaista razmenimo mišljenja, naglasila je Mitrović.

Da podsetimo, dozvole za gradnju, u skladu sa zakonom, čekaju i dva velika trgovinska kompleksa, na lokaciji pored Agrico pijace i kod Gradskog jezera.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Novembar 2018 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30