SPOJ TRADICIJE I ZADOVOLJSTVA: Promocija vina Vinarije "Conte de Vallone" u Etno kući "Dinar"

SPOJ TRADICIJE I ZADOVOLJSTVA: Promocija vina Vinarije "Conte de Vallone" u Etno kući "Dinar"

Autor :  nov 24, 2017

Vinarija "Conte de Vallone" iz Gudurice u saradnji sa renomiranim vršačkim restoranom Etno kuća "Dinar" organizovala je nesvakidašnju promociju svojih vina uz odgovarajući meni (hranu).

Inspirativno zdanje Etno kuće "Dinar" bilo je pravo mesto da uz bogatu tradicionalnu trpezu brojni ljubitelji vina obraduju sva svoja čula - prepoznatljivim notama vina Vinarije "Conte de Vallone" iz Gudurice.

Priča o vinariji Conte Vallonne je priča o životu u skladu sa prirodom, zemljom i vremenom na savremen način, zbog toga nije ni čudno što je za promociju svog božanskog pića, odabrala baš Etno kuću "Dinar".

spoj tradicije i zadovoljstva 3

 U ambijentu, koji sve svoje goste, povezuje sa tradicijom i korenima naše prošlosti, ukus vrhunskih vina Vinarije "Conte de Vallone" osim na nepcama, mogao se osetiti i u sjajnoj domaćinskoj atmosferi.

spoj tradicije i zadovoljstva 1

Spoj tradicije i zadovoljstva ... 

Tako se može opisati veče u kome su brojni posetioci, bar na kratko, pronašli - pitak i ukusan beg od svakodnevnice.

spojtradicije i zadovoljstva 2

Cabernet Sauvignon, Conte Rose, Conte Bello, Cabernet Sauvignon, Muscat Ottonel i Sauvignon Blanc, samo su deo bogate ponude Vinarije "Conte de Vallone"  koja je novim tehnologijama poboljšala drevna znanja starih vinogradara i vinara, i sa svojih 25 ha vinograda - stvorila veliki izbor vrhunskih vina i voćnih rakija.

spoj tradicije i zadovoljstva 5

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Oktobar 2018 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31