Vredna donacija AIK Banke i Jubanke u Vršcu i Pančevu

Vredna donacija AIK Banke i Jubanke u Vršcu i Pančevu

Autor :  dec 12, 2017

Osnovna škola "Jovan Sterija Popović", Opšta bolnica Vršac, Dom zdravlja Vršac i SPB "Dr Slavoljub Bakalović" dobile su vrednu doanaciju AIK Banke i Jubanke, sa ciljem da onima koji borave u ovim institucijama obezbede bolje uslove rada i komfor.

Osim u Vršcu, računarska oprema i nameštaj od strane AIK Banke i Jubanke donirane su i Domu zdravlja Pančevo.

- Zadovoljstvo nam je što smo u prilici da kroz ovaj oblik donacije pružimo podršku i obezbedimo bolje uslove rada jednom broju školskih i zdravstvenih ustanova u Pančevu i Vršcu. AIK Banka i Jubanka, kao društveno odgovorne institucije, imaju nameru da svojim primerom motivišu i druga pravna lica, kao i pojedince, da pruže pomoć onima kojima je pomoć najpotrebnija u interesu šire društvene zajednice, izjavio je Igor Milošević, direktor filijale Pančevo.

AIK Banka i Jubanka predstavljaju društveno odgovorne institucije koje vode računa o unapređenju uslova rada i života u široj društvenoj zajednici pomažući na najrazličitije moguće načine prevashodno one kojima je pomoć najpotrebnija. AIK Banka i Jubanka su uvek imale visok nivo svesti i odgovornosti prema kvalitetu života svojih sugrađana sa kojima su preuzele zajedničku obavezu i brigu za zdraviju i bolju budućnost šire društvene zajednice, navodi se u saopštenju za medije.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Oktobar 2018 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31